Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vajdasági magyarok! Nektek mi...

Vajdasági magyarok! Nektek mi a véleményetek Cecáról (szerb énekenő)?

Figyelt kérdés
Én nem élek a Vajdaságban, de szeretem a szerb zenét és Cecát is szoktam hallgatni. Sokszor hallom a többiektől (albánok,horvátok,bosnyákok) ,hogy mennyire utálják ők Arkan miatt...Nektek vajdasági magyaroknak mi a véleményetek róla?
2014. márc. 31. 06:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintetek van Cecanak problémája a vajdasági magyarokkal? - Gondolj bele: támogatta a férjét a saját nemzete legyilkolásában - ok, muzulmánok voltak de ez még nem ok arra, hogy lemészárolják őket. Akkor képzelheted mennyire szereti a Céca a kisebbséget... Ő a szerb nacionalizmus példaképe, nyilván utálja a magyarokat úgy, mint a legtöbb szerb.
2014. máj. 2. 21:12
 12/15 anonim ***** válasza:

De miért nem tudnak különbséget tenni az emberek a zene és a politika között???

Magyar lány vagyok, tini korom óta szeretem Ceca ZENÉJÉT! NEM ŐT, A ZENÉJÉT! Abszolút nem érdekel a magánélete és az, hogy milyen a politikai beállítottsága. Egyszer úgy nyilatkozott, hogy ő nem nemzeteket szeret, hanem a rajongóit. Nem ismerem őt személyesen, így nem mondhatok róla véleményt különösebben. Rengeteg magyar rajongója is van, Vajdaságban vagy szeretik a zenéjét, vagy utálják, középút nincs. Csak azt nem értem, hogy miért kell azokat, akik szeretik lehülyézni, leigénytelenezni? Én sem mondom a metal zenét hallgatókra azt, hogy igénytelenek, vagy hülyék, pedig ahogyan megjelennek az utcán mondhatnám, DE NEM ÉRDEKEL! Mindenki azt hallgat, amit akar és szerintem egyáltalán nem függ össze a zenei ízlés az intelligenciával. Az egyetem, ahova járok egész Európában a top5 legnehezebb egyetemek között van és az évfolyamtársaim 70%-a kb. így gondolkozik, mint én. Nem vagyunk buták, mégis szeretjük Ceca zenéjét, ennyi.

2014. máj. 8. 10:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem Ceca zenejerol kert velemenyt, hanem Cecarol. De amugy a zenejerol sincs jobb velemenyem, mint rola. Az evfolyamod 70%-a pedig nyilvan szerb, mert rendes tarsasagban mozgo magyar lanyok nem hallgatnak ilyen aranyban Cecat.
2014. máj. 20. 06:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Mint írtam, NEM ÉRDEKEL maga Ceca. Nem, nem mindenki szerb és a baráti társaságom is vegyes. Hallgatunk szerb zenéket is, de ugyanúgy a külföldieket is, de mindegy is.
2014. máj. 20. 10:08
 15/15 anonim ***** válasza:
egyik nagy kedvencem!
2014. okt. 27. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!