Vajdasági magyarok! Nektek mi a véleményetek Cecáról (szerb énekenő)?
De miért nem tudnak különbséget tenni az emberek a zene és a politika között???
Magyar lány vagyok, tini korom óta szeretem Ceca ZENÉJÉT! NEM ŐT, A ZENÉJÉT! Abszolút nem érdekel a magánélete és az, hogy milyen a politikai beállítottsága. Egyszer úgy nyilatkozott, hogy ő nem nemzeteket szeret, hanem a rajongóit. Nem ismerem őt személyesen, így nem mondhatok róla véleményt különösebben. Rengeteg magyar rajongója is van, Vajdaságban vagy szeretik a zenéjét, vagy utálják, középút nincs. Csak azt nem értem, hogy miért kell azokat, akik szeretik lehülyézni, leigénytelenezni? Én sem mondom a metal zenét hallgatókra azt, hogy igénytelenek, vagy hülyék, pedig ahogyan megjelennek az utcán mondhatnám, DE NEM ÉRDEKEL! Mindenki azt hallgat, amit akar és szerintem egyáltalán nem függ össze a zenei ízlés az intelligenciával. Az egyetem, ahova járok egész Európában a top5 legnehezebb egyetemek között van és az évfolyamtársaim 70%-a kb. így gondolkozik, mint én. Nem vagyunk buták, mégis szeretjük Ceca zenéjét, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!