Vajdasági magyarok! Nektek mi a véleményetek Cecáról (szerb énekenő)?
Én sem vagyok vajdasági, de azért leírom a tapasztalataimat. Úgy látom, hogy a vajdasági magyarok körében is van, aki szereti, eljár a koncertekre, nyíltan vállalja, hogy rajongó, meg hasonlók, de a zöme Arkan miatt nem szereti. Onnan tudom, hogy van pár vajdasági ismerősöm. Sőt, nekem olyan horvát ismerősöm is van, aki szereti :D Érdekes. Amúgy én is szeretem a szerb zenét, de Cecát, azt pont nem hallgatok. Nem Arkan miatt, csak szimplán nem tetszenek a számai annyira...Amúgy én is kíváncsi vagyok más vajdasági magyarok véleményére is, mert eddig csak néhánynak a véleményét hallottam, azt is csak a korosztályomból :D
15/L
Én csak négy számát szeretem és az,hogy Arkan felesége volt és "nacionalista" az nem zavar engem egyáltalán.Én szeretem...
Milyen szerb zenéket hallgatsz még? (horvát nem számít szerbnek :D )
Amúgy én is napokban olvastam egy cikket, hogy valamelyik vajdasági városban aláírásokat gyűjtenek az ottani magyarok, hogy ne legyen Ceca koncert. :D
És amúgy az előző válaszolónak igaza van. Szerbiában tényleg a 11 - 12 éves kiscsajok őt istenítik, és akinek ilyen ember a példaképe, az elég... laza erkölcsű lehet :D
15/L
Szerintetek van Cecanak problémája a vajdasági magyarokkal ?
Èn szerintem vannak jó számai Cecánának és a 12 éves szerb lányok inkább egy szerb bünözöt istenitsenek, mint valamilyen amerikai pop-sztárt (pl. Justin Bieber, Miley Circus stb...)
Te nem vagy normális kérdező!!!! Az a szerb bűnöző, akit szerinted isteníteni kell, ezrével ölte és kínozta az olyan embereket mint te és a te családod. Fogalmad sincs milyen szörnyűségeket követtek el a háborúban Arkan emberei. Hozzájuk képest Hitler szent ember volt. Gratulálok az erkölcsi érzékedhez! Az előző hozzászólásod mindent elmond rólad. Ha azt valóban komolyan gondolod, akkor emberileg egy hatalmas nagy nulla vagy! És pontosan ez a legnagyobb baj Cecával, hogy ilyen korcs, morálisan és erkölcsileg primitív generációk jöttek létre a hatására. Pl. hogy szerinted, tehát egy rajongója szerint, gyilkolni elfogadható, sőt mi több, istenítésre méltó dolog.
Ha tudsz szerbül ezen az oldalon informálódhatsz az általad istenítésre méltó személyről:
Egy kis ízelítő!!! Nézd meg ezt és utána isteníts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!