Lehet házilag dobkészletet csinálni?
Figyelt kérdés
Tudom, most biztos hülyének gondoltok, de nagyon megjött a kedvem a doboláshoz. De hát sajnos egy igazi dobkészlet nem olcsó, felvetettem az ötletet a szüleimnek, és azt mondták, most nem ez a legfontosabb, amire pénzt akarnak kiadni, meg hát a szomszédok se lennének oda az ötletért. Én arra gondoltam, hogy az asztalomon különféle anyagokból csinálok "dobokat" és azon játszanék. Persze gondolom lábdobot meg cintányért meg ilyeneket már nehezebb összehozni, nem profi dobos akarok lenni, csak próbálgatni az alap ritmusokat, meg ilyesmi. Ahogy ismerem magam, úgyse lesz nagy dolog belőle, bár ki tudja. Csak először értitek jó lenne kipróbálni, mert ha tegyük fel gyűjtenék rá sokáig, kialakítanék neki helyet, és aztán kiderül, hogy annyira nem is tetszik, akkor csak pénz és időpocsékolás volt. Szóval én valami nagyon amatőr dologra gondoltam, segítenétek ebben, hogy milyen doboknak milyen anyagot használjak? :D2014. márc. 27. 15:51
1/1 anonim válasza:
Ha belekezdesz ebbe a baromságba az is egyenlő a pénz, és időpocsékolás fogalmával.
Szépen besétálsz egy hangszerboltba, ahol árulnak elektromos dobot. A szomszédok miatt elvileg csak ez jöhet szóba. Megkérdezed, hogy kipróbálhatod az egyik cuccot. Hacsak nincs valami elcseszett üzletpolitikája a hangszerboltnak, megfogják engedni.
5-10 perc ütögetés,és dobolgatás után tudni fogod, hogy ez fekszik neked vagy nem.
Ez INGYEN van.
Ha tetszett elkezdesz gyűjteni egy elektromos dobszerkóra, meg szüleidnek is vadul ecseteled, hogy mintadiák leszel, és beszerzel egy saját szerkót.
Ha nem tetszik, nem került semmibe, és nem kellett össze teknokoloznod a kezed, meg ellopni a tepsiket a konyhából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!