Milyen méretben érdemes gitár erősítőt venni?
Figyelt kérdés
alsókategóriás gitárhoz, el vileg erősítő jobban számít2009. dec. 16. 21:47
2/10 A kérdező kommentje:
bárhova, a lényeg, hogy ennél jobban szóljon
http://www.youtube.com/watch?v=TFKNxVNSzRk ( 10 W - os)
2009. dec. 17. 14:21
3/10 anonim válasza:
de itt a gitár is fos szerintem:D
4/10 Thurston válasza:
Igazából otthonra tökéletes ez a cucc. Csak gyaksizni kéne. És máris jobban szólna.
5/10 anonim válasza:
najó, szar gitár is szólhat szépen, meg már hallottam jó gitárt így szólni, tehát lehet hogy tényleg az erősítővel vannak gondok.. Nekem egy Aria ag20xem van, 20ezerbe kerül kb újonnan, és 20 wattos. Dob mellé még kevés, de otthoni gyakorlásra megfelelő, és ennek igazi hangja is van:D
6/10 A kérdező kommentje:
és mi van akkor ha jack átalakitoval a géppel használom? akkor bármi lehetséges?
2009. dec. 17. 20:27
7/10 anonim válasza:
hát, úgy tudod tisztán használni, és jól fog szólni.. tölthetsz le hozzá effekt szoftvereket, de ahhoz jó gép kell, főleg jó hangkártya ha jól tudom, és úgy már programozhatsz jó hangzásokat:) Egy jack dugó átalakító kijön 500forintból, tehát érdemes venni egyet, és azt be kell dugni a vonalbemenetbe, és úgy elvileg szólnia kell:)
8/10 A kérdező kommentje:
oks thx, f@sz@ egy dolog
2009. dec. 18. 15:48
9/10 A kérdező kommentje:
lehet egy jack átalakitoval (és guitar fx box 2.6-al) is olyan jó minőségű hangot játszani mint egy "igazi" erősítővel? vagy talán mégjobbat?
2009. dec. 19. 16:10
10/10 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy a videón nem az erősítővel van gond, hanem a gitárjátékoddal. Gyakorolni kell még sokat, és akkor azon a "szaron" is jol fog hangozni
amúgy, biztos hogy nem lesz jobb hangja mint egy erősítőnek, mert a számítógép hangszórókat nem gitárra tervezték, nem lesz olyan élvezhető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!