Van itt olyan, aki szintén dobol és hasonló "cipőben" jár, mint én?
Figyelt kérdés
Mostanában elég sokat gyakorlom a kézrendeket. Single Stroke Roll, Double Stroke Roll,Paradiddle. Azt vettem észre magamon,hogy ha pl. a Double Stroke Rollt gyakorlom és már több perce játszom egyre gyorsabban,akkor egészen jól megy. 220 BPM volt eddig a legtöbb,amilyen gyorsan játszottam. Azonban,ha végzek a gyakorlással és pár óra múlva megint elkezdem,akkor hiába gyakoroltam előtte órákig,valahogy nem megy még olyan gyorsan és pontosan. Itt is lenne olyan,hogy úgymond meg kell várni míg bemelegednek a kezek? Ugye ezeknek a gyakorlatoknak az is lenne a lényegük,hogy fejlesszük az izommemóriát.#dobolás #kézrendek
2014. márc. 24. 17:16
1/1 anonim válasza:
Gitározok de nálam is így szokott lenni,általában mire halálra gyakorlom egy nóta szólóját (megadeth holy wars szólója volt ilyen erre konkrétan emlékszem) aznap hiába próbálom elég görcsösen meg pontatlanul megy,másnap viszont mintha vajon játszanék,nagyon szépen megy.Gondolom dobnál ugyan ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!