Linkin Park vs One Direction?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek jobban?2014. márc. 20. 20:08
2/8 anonim válasza:
Hogy lehet egyáltalán összehasonlítani?
4/8 anonim válasza:
Accept, Judas Priest, Korpiklaani, Iron Savior, Black Sabbath, Primal Fear, Anthrax, Slayer
NÁLAM MAX HANGERŐN SZÓL A METÁL!!!
5/8 anonim válasza:
egyértelmű hogy Linkin Park én a One Direction -tól hányok, de nem is értem hogy hogy lehet ilyet kérdezni. van olyan aki mindkettőt hallgat??
6/8 anonim válasza:
Regen hallgattam One Direction. Egy evig aktiv fan voltam, de mar elkopott. Mar nem hallgatom oket, nem is olvasok roluk semmit. Mar hidegen hagy. Inkabb at alltam a rockra. Mint Linkin Park, Hollywood Undead, Black Sabbath, Skillet stb. Bocsanat az ekezetekert.
7/8 anonim válasza:
Ez egy komolytalan kérdés. Aki LinkinPark fan, az vagy nem hallgat vándájreksönt, vagy nem vallja be
8/8 anonim válasza:
Hogy lehet egyáltalán egy mondatban megemlíteni a Linkin Parkkal ezt a b*zi valamit??? 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!