Behringer UCA202, vagy UCA222? Vagy egyik sem?
Sziasztok!
Már régóta tervezem, hogy vegyek egy külső hangkártyát, amivel viszonylag szép minőségben, minimális zajjal tudnám felvenni a gitáros felvételeimet. Sokáig egy Line6 POD Studio GX volt a kiszemelt, mert tényleg csak jókat hallottam róla, de annyit sose sikerül összegyűjteni, mert mindig elmegy másra. Ezért gondoltam, hogy valami olcsóbb hangkártyát vegyek. Magyar nyelvű teszteket, leírásokat, vagy véleményeket nem nagyon találok róluk, angolul meg csak alap szinten tudok. Ezért is teszem fel itt a kérdést. Ha nem sokkal lenne jobb minőség, mint az alaplapi hangkártyával és ASIO-val, akkor nem adok ki érte 10000 forintot. Talán egy opció lehetne még egy Audio Technika MB2K hangszermikrofon. Most bukkantam rá a neten. Egy Roland Cube 15X erősítőm van, és egy Squier Strat. Vajon így milyen minőségben tudnák felvenni? Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!