Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen gitárkábelt vegyek a...

Milyen gitárkábelt vegyek a les paul tipusú gitáromhoz?

Figyelt kérdés
itthonra+próbákra kellene. jó minőségű,mert ami van az sz@r és úgy kértem kölcsön egyet. köszi!

2014. márc. 16. 20:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Akkor most nem okoskodok, hanem válaszolok: Vegyél 3500 forintért olyan gitárkábelt aminek az egyik vége pipás.
2014. márc. 17. 21:59
 12/28 anonim ***** válasza:

Ez meg megint csak egyedi kérdés hogy pipás vagy egyenes jack kell.. Ezt sem lehet gitártípushoz kötni.

Szóval válaszolok én is megint: vegyél olyat amilyet akarsz...

2014. márc. 17. 22:19
 13/28 A kérdező kommentje:
márkára gondoltam. Planet Waves?
2014. márc. 17. 22:45
 14/28 anonim ***** válasza:

Nem, az nem jo. Waves planetet vegyél!

\sarcsm>

2014. márc. 18. 01:00
 15/28 anonim ***** válasza:
Én magamnak csináltam az ilyesmit, elektroboltban kértem gitárkábelnak való jófélét. Métere 4-500, bolttól is függ, normális csatlakozók is kellenek, és jó kis forrasztóállomással meg némi gyakorlattal nehéz mellélőni, az első ollóig bírja majd kb.
2014. márc. 21. 13:53
 16/28 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolóval egyet értek. Én is magamnak csinálom a kábeleimet, eszembe nem jutna bolti kábelt venni..

Minőségben olyat veszek amilyet akarok, kábelből és csatlakozóból is (hadd ne mondjam hogy ugye sokkal olcsóbban jövök ki) a forrasztásnál meg főleg jobban bízok abban amit én csináltam, mint a boltiban... :)

Szóval aki tud forrasztani (nemnagy cucc) vagy egy ismerőse megcsinálja, annak sokkal ésszerűbb.

Ugyanazt megkapod olcsóbban, pont olyan hosszút csinálsz amilyet akarsz, bármilyen kábelt, bármilyen jack dugó variációval.

2014. márc. 22. 09:59
 17/28 Shazeen ***** válasza:
Vegyél rádiós jeladót ahhoz nem kell kábel slussz passz kérdés letudva :D
2014. okt. 12. 17:17
 18/28 anonim ***** válasza:

Kár, hogy nem igaz, hogy a kábel nem befolyásolja a hangot.

Egyszerű fizikai ismeretek kérdése, hogy belássa valaki, de ez manapság persze nem várható el egy gitárostól. :)

Az már más kérdés, hogy mennyire nagyban befolyásolja és mennyire éri meg alsó vagy maximum gyenge közepes kategóriájú felszereléshez jó minőségű kábelt választani, aligha javít rajta.

De azt nagyon valószínűnek tartom, hogy egy felső kategóriás gitárt és erősítőt gagyi olcsó kábellel vagy minőségivel használva lesz hallható különbség, ha valakinek jó a füle.

2014. okt. 12. 18:31
 19/28 anonim ***** válasza:

"Én magamnak csináltam az ilyesmit, elektroboltban kértem gitárkábelnak való jófélét. "

És mitől jóféle? Milyenek a paraméterei?

2014. okt. 12. 18:32
 20/28 anonim ***** válasza:
Keresett, bevált, nem nagyon keleti gyártású, strapabíró, vaskos mikrofonkábel volt.
2014. okt. 12. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!