Hogyan kell eljátszani a Just give me a reason című számot gitáron?
ne akkordokat meg ilyet irjatok legyszives, egyszerűen sorba, hogy melyik húrt mikor kell lefogni.. nagyon halas lennek.
(pl a boldog születésnapotban a 3. legvékonyabb 2xsimán, egyszer a második, egyszer megint simán... stb.) [link] ahogy így a képen van, ez tok erthető :)
Közmondásokat tanítanak e az iskolában? Vagy ez már nagyon tré dolog. Csak azért hogy, esetleg ismerheted a sokat akar a szarka, de nem birja a farka közmondást. :-)
De lehet, hogy én értem rosszul amit írsz és te vagy a jelen kori kis Mozart akit szétvet a tehetség.
Ha nem így van akkor rossz hírtem van a számodra.Meg kell tanulni a hangszeren játszani. A roppant sok egyéb elfoglaltságod mellett időt kell szakítani rá. Vagy felejtsd el az egészet ésd ilyen hülye kérdést ne tegyél fel többet senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!