Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan kell eljátszani a Just...

Hogyan kell eljátszani a Just give me a reason című számot gitáron?

Figyelt kérdés

ne akkordokat meg ilyet irjatok legyszives, egyszerűen sorba, hogy melyik húrt mikor kell lefogni.. nagyon halas lennek.

(pl a boldog születésnapotban a 3. legvékonyabb 2xsimán, egyszer a második, egyszer megint simán... stb.) [link] ahogy így a képen van, ez tok erthető :)

2014. márc. 15. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy szimpla hangokat pengetsz, maximum az énekdallamát tudod eljátszani. Ez egy kezdő gyakorlatnak elmegy, de azt tudnod kell, hogy gitáron csak a legeslegritkább esetben szoktak ilyet játszani. Hiába kéred, hogy ne írjunk "akkordokat meg ilyeneket", a hangszeres része márpedig abból áll, és ha tisztességesen szeretnéd eljátszani, akkor kénytelen leszel a dalban használt akkordokat megtanulni.
2014. márc. 15. 15:43
 2/3 A kérdező kommentje:
2 hete kaptam gitart... nincs idom gitarsuliba jarni (majd talan nyaron..) du 4-5 fele szoktam vegezni a suliban, viszont szeretnem ezt eljatszanii.. utana nyilvan megtanulom majd a lenyeget is, viszont most megelegednek (boldog lennek azzal ha eltudnam jatszani) a dallammal(ot)
2014. márc. 15. 16:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Közmondásokat tanítanak e az iskolában? Vagy ez már nagyon tré dolog. Csak azért hogy, esetleg ismerheted a sokat akar a szarka, de nem birja a farka közmondást. :-)

De lehet, hogy én értem rosszul amit írsz és te vagy a jelen kori kis Mozart akit szétvet a tehetség.

Ha nem így van akkor rossz hírtem van a számodra.Meg kell tanulni a hangszeren játszani. A roppant sok egyéb elfoglaltságod mellett időt kell szakítani rá. Vagy felejtsd el az egészet ésd ilyen hülye kérdést ne tegyél fel többet senkinek.

https://www.youtube.com/watch?v=aew5BntIFi0

2014. márc. 16. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!