Ti mennyi idő után tudtatok eljátszani egy dalt gitáron?
Figyelt kérdés
Nem az ilyen süss fel nap,boci-boci tarka félékre gondolok,hanem pl. egy Greenday számra. Ilyen 3-4 perces zenére. :) Mennyit gyakoroltatok naponta,és hány évesen kezdtétek?:)2013. júl. 31. 20:32
1/3 anonim válasza:
14 évesen kezdtem, az első dal, amit megtanultam, az az american idiot volt, és kb 2 nap alatt tanultam meg az alapjait, majd utána még finomítgattam, és kb 1 hét után lett nagyjából hibátlan, rendes tempóval. elég változóan gyakoroltam, volt olyan nap, amikor 1-1,5 órát gyakoroltam, viszont volt, mikor 4-et. de a hépt vége felé elkezdtem más számokat is tanulni pl holyday, boulevard of broken dreams. de ehhez hozzátenném, hogy még a gitár megvásárlása előtt jóval megtanultam tabulatúrát olvasni, hogy ha meglesz a gityóm, egyből neki tudjak esni a számoknak :D persze a napi gyakorlásaimhoz hozzá tartozott a skálázás, stb kéz-edző gyakorlatok ( nem félreérteni xd ), a gyakorlásnak kb 3/4 részét tette ki a dalok gyakorlása.
2/3 anonim válasza:
13 évesen kezdtem (most vagyok 17) az első riff szerűség amit megtanultam az az Örömóda volt de az se végig,az első teljes nóta - szólón kívül - az nagyon meglepő módon ez a szám volt :
http://www.youtube.com/watch?v=gqI-6xag8Mg
Nem volt tökéletes de nekem elég volt.Ezt kb egy nap 12 óra gyakorlás után tanultam meg,a gyakorlás óraszám ma sem változott.
Manapság egy Greenday számnak elég ránéznem a tabjára és tudom az egész nótát.
3/3 anonim válasza:
ilyen 3-4 perces számot általában 3-4 perc alatt el szoktam tudni jáccani. de a 6-10 percesekhez néha kell akár 10 perc is. vagy 6. attól függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!