Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Bruti háromlábú bogár dalt...

Bruti háromlábú bogár dalt szeretném eljátszani akinek van füle vagy csak tud rá valami jó kis ritmust letudná írni gitár tabban?

Figyelt kérdés

Tábortűz előtt megakarom nevettetni egy kicsit a népet, a szememben példakép a Bruti! linkelek videót a számról!

http://www.youtube.com/watch?v=UDd9_xTTfxM

2013. júl. 9. 17:14
 1/5 Pável Alex ***** válasza:

Te vagy az én emberem!

Az a dal engem is érdekelne csak elfelejtettem feltenni a kérdést!!

Köszi Tesó!!

2013. júl. 10. 10:02
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Neked nincs füled? :/
2013. júl. 10. 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:
értem. én megfejtettem a dalt, körülbelül 4percembe került, de tényleg jobb várni rá egy hónapot, minthogy inkább ti is próbálkoznátok :D
2013. aug. 3. 09:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Nah hogy fejted meg? meséld már el...
2013. aug. 25. 04:27
 5/5 anonim ***** válasza:
49%

1. fogsz egy gitárt

2. berakod a dalt

3. próbálod alá az akkordokat, ha stimmel akkor megvan.

de ez könnyebb ha legalapabb szinten is értesz az akkordokhoz. hallod hogy dúr, vagy moll jellegű-e, esetleg szűkített, hogy hármashangzat-e, vagy több hang van-e, és ha ezt meghallod, akkor próbálkozol. hallod hogy mélyebb vagy magasabb-e amit játszol, és meghallod, hogy mikor stimmel. azt is meghallod, hogy ha már a harmónia megvan, magasabb, vagy mélyebb fekvésben szól-e az akkord. rohadt nagy tudomány ugye? Igazából csak alapszintű hallás kéne hozzá, meg néhány próbálkozás. tudom, ez nem olyan, mintha elédraknád, és kinyalják a segged, de így sokkal biztosabb tudást szedsz össze.

te valószínűleg ezt elolvasod, köpsz rá egyet, és keresel olyan dalt, amiről már valaki tett fel egy videót, és megpróbál beidomítani. és ííígy születnek a szar gitárosok. nem a tehetség hiányzik, hanem a hozzáállás szar.

2013. aug. 25. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!