Bruti háromlábú bogár dalt szeretném eljátszani akinek van füle vagy csak tud rá valami jó kis ritmust letudná írni gitár tabban?
Tábortűz előtt megakarom nevettetni egy kicsit a népet, a szememben példakép a Bruti! linkelek videót a számról!
http://www.youtube.com/watch?v=UDd9_xTTfxM
Te vagy az én emberem!
Az a dal engem is érdekelne csak elfelejtettem feltenni a kérdést!!
Köszi Tesó!!
1. fogsz egy gitárt
2. berakod a dalt
3. próbálod alá az akkordokat, ha stimmel akkor megvan.
de ez könnyebb ha legalapabb szinten is értesz az akkordokhoz. hallod hogy dúr, vagy moll jellegű-e, esetleg szűkített, hogy hármashangzat-e, vagy több hang van-e, és ha ezt meghallod, akkor próbálkozol. hallod hogy mélyebb vagy magasabb-e amit játszol, és meghallod, hogy mikor stimmel. azt is meghallod, hogy ha már a harmónia megvan, magasabb, vagy mélyebb fekvésben szól-e az akkord. rohadt nagy tudomány ugye? Igazából csak alapszintű hallás kéne hozzá, meg néhány próbálkozás. tudom, ez nem olyan, mintha elédraknád, és kinyalják a segged, de így sokkal biztosabb tudást szedsz össze.
te valószínűleg ezt elolvasod, köpsz rá egyet, és keresel olyan dalt, amiről már valaki tett fel egy videót, és megpróbál beidomítani. és ííígy születnek a szar gitárosok. nem a tehetség hiányzik, hanem a hozzáállás szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!