Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen gitár effektet érdemes...

Milyen gitár effektet érdemes venni?

Figyelt kérdés
2 hónapja tanulgatok előtt fél évig akusztikuson játszottam.Minél olcsóbb 15-20ezer forintig szereznék vásárolni.

2014. márc. 14. 17:47
 1/6 A kérdező kommentje:
[link] ezt néztem ki. Érdemes megvenni?
2014. márc. 14. 17:49
 2/6 A kérdező kommentje:
[link] vagy esetleg ezt..
2014. márc. 14. 18:14
 3/6 anonim ***** válasza:

A Conrad-os effektről az égvilágon semmit nem találni, ami bármivel is alátámaszthatná, hogy jó vagy sem.

A másik pedált nem ismerem, de az legalább olyan, amiről vannak tesztek meg felhasználói visszajelzések.

Egyébként meg elsősorban attól függ, milyen zenét játszanál. Mi alapján nézted ki pont a Digitech Grunge-ot?

2014. márc. 14. 20:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Mindkettőt ajánlották.

Nagyrészt Rise Against számokat játszok...néha Sum41 de van hogy rámjön a metálozhatnék..Vagyis olyan effektet szeretnék amivel legalább ezt a 2-3 hangszínt be tudom lőni.

2014. márc. 14. 21:40
 5/6 A kérdező kommentje:
ha fontos hozzá akkor vision lsc 2-es gitárom van és mellé egy vision gw 35m kombó.
2014. márc. 14. 21:50
 6/6 anonim válasza:

[link]

esetleg nezz utanna ennek

2014. márc. 15. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!