Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ismeritek a 5 Seconds of...

Ismeritek a 5 Seconds of Summer nevű bandát? Vélemény? (5SOS)

Figyelt kérdés

2014. márc. 12. 06:14
1 2
 11/17 anonim válasza:
54%
Rondák a jó büdös francokat...talán szemészetre kellene menned .... ja és imádom őket
2014. nov. 16. 17:06
 12/17 anonim ***** válasza:
tömören: *-----* <3
2014. nov. 16. 20:33
 13/17 anonim ***** válasza:
68%
Nyugalom, a latasom es a hallasom is teljesen rendben van. De azert edesej vagytok, hogy aggodtok ertem. AZ izlesemen nem lehet valtoztatni. Ha nem tartom oket vonzonak, akkor nem tartom oket vonzonak. Ha nem jon be a zenejuk, akkor nem jon be. Breaking news: Nem mindenki van nyakig a seggukben, hiaba tunik ugy twitteren.
2014. nov. 16. 21:27
 14/17 anonim válasza:
nagyon csodás srácok,kívűl-belűl.
2014. dec. 29. 21:01
 15/17 anonim ***** válasza:
7. vagyok. Elég számukat hallottam eddig, hogy eldöntsem, nekem nem tetszik a zenéjük. A Kérdező nem mondta, hogy csak azok válaszoljanak, akik oda vannak értük... Nem az én ízlésem, és ne feszítsetek keresztre fanok, amiért nekem nem jönnek be sem ők, sem pedig a dalaik. Ne haragudjatok.. :D
2014. dec. 30. 20:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Imádom őket!!! <3<3 Luke!
2015. jan. 13. 20:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem őket! KEDVENCEK!! Nagyon tehetségesek, látszik hogy élvezik amit csinálnak. Nem mellesleg pedig eszméletlen helyesek, főleg Calum...vagyis szerintem. :)
2016. aug. 14. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!