Ismeritek a 5 Seconds of Summer nevű bandát? Vélemény? (5SOS)
Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 06:14
1/17 anonim válasza:
Véleményem tömören annyi,hogy IMÁDOM ŐKET!!!!!!!:D
2/17 anonim válasza:
csatlakozom, annyit tudok én is mondani, hogy imádom őket. :DDD
5/17 anonim válasza:
Kedvenc bandám!Imádoooooom! :DDDDD
6/17 anonim válasza:
Ismerem őket és imádom! :D Rohadt jó számaik vannak, a klippeken mindig könnyem csordul a nevetéstől... Mindig is egy fiatal bandát kerestem, aztán az MTV folyamatos push-adása a SLSP klippjével elérte a kellő hatást és Mikey elrabolt. Komolyan, amióta ismerem őket sokkal jobb embernek érzem magam. Az hogy Ausztrálok csak dob egy lapáttal az egész hozzájuk valő viszonyulásomon :3 So rövidre kéne fognom, FANTASZTIKUSAK és remélem elérik a legnagyobb álmaikat! xxx
Ui: Van egy blogom, ha gondoljátok nézzetek be: [link] :)
8/17 anonim válasza:
Előzőnek: kíváncsi vagyok, hány dalukat hallottad eddig!
9/17 anonim válasza:
Elozonek: Minden dalukat hallottam. És semmi extra. Utalom őket. Ki nem állhatom őket. És valamiért egyiküket sem tartom vonzónak. Sőt, kifejezetten rondák szerintem.
*nem az voltam akitől kérdezted.
10/17 anonim válasza:
Előzőnek: adjak beutalót szemészetre és fülészetre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!