K-pop idolok magánélete?
Figyelt kérdés
Az a kérdésem lenne, hogy ha azt mondják,hogy 3 évben 3 szabadnapjuk van, és ezt több interjúban is hallottam már, hogy marad idejők kapcsolatra, nemi életre, szerelemre. Azért oké lányokat megértem, de így fiúk/férfiak nevében szólva, ők hogy bírják? Azért egy férfinak vannak szükségletei. (ahogy nőknek is de azt tapasztaltam a nők jobban bírják eme szükségletek nélkül. ) Én pl.. évekig biztos nem bírnám ki barátnő nélkül (most nem csak szexre gondolok)
F/21
2014. márc. 2. 14:07
1/3 anonim válasza:
Ez hülyeség hogy nincs szabadidejük. Mindenkinek van szabadideje. Raádásul az ilyen idolok csak Japánban illetve Ázsiában elterjedtek, szóval messze nem világhírűek. Még a "leghíresebb" AKB csapatot is alig alig ismerik Ázsián kívül.
2/3 A kérdező kommentje:
KÖszönöm válaszodat. Ebben igazad van, de azért azt ne felejtsük el, ott pl.. éveken át gyakornoki éveken esnek át debütálás előtt ami nem piskóta azért, ott teljesen más elvárások normák vannak mint nyugaton, még a legismeretlenebb előadók is belüket kidolgozzák, ki KELL dolgozniuk....
2014. márc. 2. 16:44
3/3 anonim válasza:
Van több szabadnapjuk is, de tény hogy nem igazán van idejük kapcsolatokra, akinek mégis van az is tönkremegy vagy a rajongók miatt vagy pedig a kevég együtt töltött idő miatt. A szükségleteiket meg valahogy biztos megoldják, de igazából idejük sincs ilyeneken gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!