Ez a Kpop idolok igazi "élete"?!
(Már eddig is kérdeztem erről csak nem érkezett válasz)
Rendben, eddig is tudtam, hogy mocskos egy porfészek a média, de hogy ennyire??!!
Szörnyű miket művelnek velük. Ez a példa annyira nem szörnyű, de rossz, és a fontos dolgok megvonásáról szól. Pl:. Rajongók, és pénzcsinálás érdekében meg van tiltva a randizás, szerelmi kapcsolat stb. És vannak akik már 28, 29 évesek (akiknek lassan gondolom lejár a szerződés) és még nem voltak nővel/férfival. Ez nagyon nehéz lehet nekik, és kemény pshyhés gondokkal küzdhetnek több dolog miatt is.( Ezt alátámasztják pshihologusok is.) Mit szóltok hozzá? Szörnyű...
Igen már 3x is kérdezted nem?:D
Azt tudom , hogy akik a YG entertainmentél vannak leszerződtetve azoknak nem szabad.
De akik a Ts,Sm entertainmentél és a LOENENTNÉL vannak azoknak úgy tudom nincs meg tiltva..szóval ha úgy nézzük nem minden kpop idol élete szörnyű..bár nem vagyok benne biztos , hogy csak a YG-nél van így de több idol is van akiknek már volt barátnőjük|barátjuk mikor már le voltak szerződtetve o.o
Én úgy tudom, hogy pont hogy a YG-nél a legenyhébbek a korlátozások, viszont ott magasabb az elvárás az énektudást illetően (nyilván vannak kivételek pl. PSY).
A randitilalom egész pontosan arra vonatkozik, hogy nem vállalhatod fel hogy kapcsolatodat a nyilvánosság előtt x évig, hogy a rajongóid féltékenységből ne pártoljanak el.
Az nagyobb nehézség ezen a téren, hogy az idolok-nak nincs idejük randizgatni sem a 0-24-es ütemterv mellett.
#2. vagyok
A fiúidoloknál egyértelmű.
A lányoknál viszont a másik oldalt kell nézni. Hiszen mi történne, ha mondjuk Park Bom-ot (2ne1-YG Ent.) dobná a pasija (ha lenne)? Valószínűleg vörösre sírná a szemeit, esetleg berekedne/elmenne a hangja, nutellát zabálna éjjel-nappal, emiatt felszedne pár kilót, valószínűleg nem koncentrálna az edzéseken annyira és talán még hisztizne is. A hullámzó szerelmi élet mellett nem fér meg a karrier, és az ügynökségek érdeke nyilván az utóbbi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!