Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez a Kpop idolok igazi "élete"?!

Ez a Kpop idolok igazi "élete"?!

Figyelt kérdés

(Már eddig is kérdeztem erről csak nem érkezett válasz)

Rendben, eddig is tudtam, hogy mocskos egy porfészek a média, de hogy ennyire??!!

Szörnyű miket művelnek velük. Ez a példa annyira nem szörnyű, de rossz, és a fontos dolgok megvonásáról szól. Pl:. Rajongók, és pénzcsinálás érdekében meg van tiltva a randizás, szerelmi kapcsolat stb. És vannak akik már 28, 29 évesek (akiknek lassan gondolom lejár a szerződés) és még nem voltak nővel/férfival. Ez nagyon nehéz lehet nekik, és kemény pshyhés gondokkal küzdhetnek több dolog miatt is.( Ezt alátámasztják pshihologusok is.) Mit szóltok hozzá? Szörnyű...

2013. aug. 4. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen már 3x is kérdezted nem?:D

Azt tudom , hogy akik a YG entertainmentél vannak leszerződtetve azoknak nem szabad.

De akik a Ts,Sm entertainmentél és a LOENENTNÉL vannak azoknak úgy tudom nincs meg tiltva..szóval ha úgy nézzük nem minden kpop idol élete szörnyű..bár nem vagyok benne biztos , hogy csak a YG-nél van így de több idol is van akiknek már volt barátnőjük|barátjuk mikor már le voltak szerződtetve o.o

2013. aug. 6. 15:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy pont hogy a YG-nél a legenyhébbek a korlátozások, viszont ott magasabb az elvárás az énektudást illetően (nyilván vannak kivételek pl. PSY).

A randitilalom egész pontosan arra vonatkozik, hogy nem vállalhatod fel hogy kapcsolatodat a nyilvánosság előtt x évig, hogy a rajongóid féltékenységből ne pártoljanak el.

Az nagyobb nehézség ezen a téren, hogy az idolok-nak nincs idejük randizgatni sem a 0-24-es ütemterv mellett.

2013. aug. 8. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem a női énekeseknek miért nem lehet barátjuk. Nekik nem olyan "megszállottak" a rajongóik mint egy fiú bandánál és attól még, hogy van barátjuk/barátnőjük a zenéjük ugyan olyan jó és a kinézetük szóval ezért nem hiszem, hogy elpártolnának tőlük (legalábbis sokan) max. ha az egyik kedvencemnek lenne barátnője egy hónapig bőgnék:)XDD
2013. aug. 9. 03:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

#2. vagyok

A fiúidoloknál egyértelmű.

A lányoknál viszont a másik oldalt kell nézni. Hiszen mi történne, ha mondjuk Park Bom-ot (2ne1-YG Ent.) dobná a pasija (ha lenne)? Valószínűleg vörösre sírná a szemeit, esetleg berekedne/elmenne a hangja, nutellát zabálna éjjel-nappal, emiatt felszedne pár kilót, valószínűleg nem koncentrálna az edzéseken annyira és talán még hisztizne is. A hullámzó szerelmi élet mellett nem fér meg a karrier, és az ügynökségek érdeke nyilván az utóbbi. :)

2013. aug. 9. 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Igaz. Egyébként mikor írtam a lány idolosat pontosan rá gondoltam (előtte olvastam kb. 2 nappal a starity-n az adatlapját):DDD
2013. aug. 9. 16:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem értem az ilyen rajongókat, hol nem szarnám le, ha a kedvencemnek kapcsolata lenne. Kívánnám neki, hogy legyenek boldogak és biztos nagyon aranyosak lennének. Semmi értelme nem lenne féltékenykedni mivel amúgy is esélytelen, hogy valaha egy országban leszek vele nem hogy bármi több.
2016. máj. 31. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Épp az hogy a SM-nél nagy a szigorúság,nem tudom olvastátok e de ott még a telefont is elveszik az idoloktól,ha választani kéne én vagy a Bighithez mennék(ott a kedvencem bandám a BTS♥) vagy a JYP,esetleg még talán a YG,SM semiképp,kinem állom azokat a nagyravágyó pénzéhes koreai majmokat(itt nem az idolokra gondolok mert imádom a SHINeet meg az EXO-t meg stb,hanem a főnökségről és a vezetőségről beszélek)
2018. márc. 21. 16:51
 8/8 anonim ***** válasza:
A YG-nél lehet úgy randizni, hogy nem vállalod fel a rajongók előtt, mert 2018ban vagy 2019ben Jennie (Blackpink) és Kai (EXO) együtt voltak, de csak néhány hétig, mert utána szakítottak (a saját döntésük hozta ezt), hogy a karrierjükre tudjanak koncentrálni. Úgyhogy pl a YG-nél is lehet, csak nem szabad felvállalni a nyilvánosság előtt.
2023. jún. 28. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!