Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kpop rajongók! (? )

Kpop rajongók! (? )

Figyelt kérdés
milyen érzéseket vált ki belőletek, mit köszönhettek(pl több kitartás) a kpop-nak? mióta vagytok kpop rajongók?

2014. márc. 1. 12:11
 1/9 anonim ***** válasza:
kb 1,5 éve és számtól függ hogy mit vált ki belőlem:D Hogy mit köszönhetek neki? Hát, nemtudom..nem mondom hogy kitartást, meg ilyenek, de talán új célokat és végre van valami amiért igazán rajonghatok?:D
2014. márc. 4. 19:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

kb másfél vagy kettő éve  de csak fél éve követek minden kpoppal kapcsolatos dolgot ;)

nem tudom leírni hogy milyen érzést vált ki belőlem... ha hallgatom a kedvenc bandám zenéjét(Beast)vagy nézem a DVD-jüket mintha belülről elöntene egy melegség és önkéntelenül vigyorogni kezdek :D 

2014. márc. 11. 21:35
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Tíz éve. És nem köszönhetek neki semmit. Ez csak zene. Ha amerikai zenét hallgatnék, akkor sem lennék kevésbé kitartó, mint így hogy koreait hallgatok.
2014. márc. 28. 18:20
 4/9 A kérdező kommentje:
ezt elég nehéz elhinni, hogy 10 éve vagy rajongó és nem váltott ki belőled semmit...
2014. márc. 28. 22:18
 5/9 anonim ***** válasza:
18%
Miért, mit kellett volna, hogy kiváltson belőlem? Zenét csecsemő korom óta hallgatok, nem csak az elmúlt 10 évben szoktam rá. Annyi a különbség, hogy régebben a tévében/rádióban szóló amerikai előadókat hallgattam, most pedig az esetek 80-90%-ában inkább magamnak keresek (koreai) számokat, amik tetszenek és nem hagyatkozom arra, amit itt Magyarországon a médiában nyomnak.
2014. márc. 28. 23:08
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
meg kéne értenetek hogy ez csak zene, és sosem fogjátok megismerni oppát vagy unniet
2014. júl. 30. 16:11
 7/9 A kérdező kommentje:
ezt 4 hónapja írtam, azóta már enyhült a rajongásom. még hallgatom, és megvannak a kedvenceim de pl már nem akarok koreaiul tanulni, főleg, hogy angolul&olaszul kell az egyetem miatt.
2014. júl. 30. 21:44
 8/9 anonim válasza:
100%
Sokat fogytam, amióta kpoper vagyok... jó, lassan már 4 éve az vagyok.. most épp 14 éves vagyok. Régebben is le akartam fogyni... de valahogy nem volt rá energiám. júniusban még 84 kikó voltam, de már csak 68 vagyok. Ezt annak köszönhetem, hogy ránéztem a Kpop női előadókra, és ez adott nekem egy célt... Ránéztem a mosolyogó férfi idolokra, és ezért a mosolyért elkezdtem fogyni.. hogy én is ilyen önfeledten tudjak mosolyogni. Sokszor próbáltam már ezelött is, Akkor is, mikor már ismertem a Kpopot, és akkor is, mikor még nem. De mostanra jutottam el idáig :) Bár még mindig van túlsúly, de ezek az előadók adtak nekem kitartást, és célt.. hogy le tudok fogyni.. és valóban sikerült :) nekem kitartást, életerőt, vidámságot is adott, na meg azt, hogy tanulnom kell :D mert ha tanulok, akkor jók a jegyeim. Ha jók a jegyeim, akkor a szüleim vesznek nekem kpop fancuccokat :) Sokat jelent számomra ez az egész :D Valamint a nyelvi kapcsolatokat is fontosabbnak tartom, ezért az utóbbi évben a német mellett angolul, és koreaiul is elkezdtem tanulni, csak hobbiból :D
2014. aug. 24. 00:45
 9/9 anonim ***** válasza:

#6 ezt mégis kiírta, hogy össze akar jönni vele? Vagy meg szeretne ismerkedni vele? Ezt mégis ki írta? Senki!

Kérdésre: olyan 2016-17 körül kezdtem el kpopot hallgatni! Nekem az, hogy mit vált ki belőlem a zene, az a zenétől függ! Hogy min segít át? Sok mindenen! Csak 2 banda tud átsegíteni rajtam, mert ők jobban a szívemhez nőttek: Blackpink, BTS. Tudom mostanában nagyon felkapott mind a 2, meg azt is mondják, hogy a legtöbb számuk kuka, de én nem így látom (jó a BTS-nél én sem látom úgy, hogy minden számuk tökéletes). A Blackpink hogyha úgy van nekem muszáj meghallgatnom egy ilyen szomorúbb számot, mint a Stay. A BTS-nél meg elég ránéznem egy képre, és máris mosolygok! De rajtuk kívül is nagyon nagyon sokakat hallgatok!

2023. okt. 14. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!