Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak még olyan 16-7 éves...

Vannak még olyan 16-7 éves fiúk akik szeretik a Guns N' Rosest, AC/DC-t, Nirvanat, Rolling Stones-t, Scorpions-t, Bon Jovit, Bryan Adamst, Alice Coopert? :DD

Figyelt kérdés
Érdekelne:DD
2014. febr. 27. 19:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
24%
A nirvana nem kicsit lóg ki a sorból, ha elfogadsz egy jó tanácsot, azzal a zenével NE azonosulj, főleg, ha a többi felsorolt bejön, azok igazi rock zenék, a nirvana nem!
2014. ápr. 27. 09:31
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem az érdekelne, a felsoroltak közé hogyan jutott Bryan Adams. Amúgy nem ítélkezem, hallgasson mindenki, akit szeretne, csak volt egy >WTF moment< hogy mi a :DDD
2014. máj. 11. 15:52
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
hallgasd meg a korai lemezeit és megváltozik a véleményed, a WTF momented ellenére, két éve életem egyik legdrágább jegye ellenére (15000) képes volt megtölteni az Arénát! biztos véletlen!
2014. máj. 11. 18:15
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Oké, elhamarkodottan ítéltem. Adams amúgy is állatjogi aktivista és PETA-tag, vegán és védi a bálnákat - szóval faszagyerek. És pár száma mindig is tetszett, bár nem csekkoltam rá úgy igazán.

Eredetileg a Bon Jovit akartam írni. :D Arról már nem tudtok meggyőzni. A happy-rock nem nekem való

Béke VVVVV

2014. máj. 12. 08:19
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

béke van, de a happy rock-os Bon Jovi-ról, meg ennyit :D

https://www.youtube.com/watch?v=RBDcQhevalk

lehet, felületesen nézni ezt a stílust, de az egyik legnagyobb zenei tudást igényli!

2014. máj. 12. 20:06
 16/21 anonim válasza:
100%

én hatalmas Guns N' Roses fan vagyok:) megvan a könyvük, kb. az összes lemezük, van két pólóm is, pénztárcám meg cipőfűzőm...huhh..kb. mindent tudok róluk, az összes számukat ismerem, eléggé bele vagyok esve a zenéjükbe:D 16/F

egy olyan lányhoz szeretnék majd hozzámenni aki szereti őket:)

2014. júl. 10. 13:00
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
:D én ezeken a bandákon nőttem fel, Scorpions a legnagyobb kedvencem és lány vagyok.
2014. szept. 11. 15:04
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Scorpions a kedvenc együttesem.Azon kívül még a Rolling Stones-t is szeretem,és néhány Bon Jovi számot is

13/l

2014. szept. 16. 22:03
 19/21 A kérdező kommentje:

Igen én olyan fiúhoz szeretnék hozzámenni aki ezeket a bandákat szereti :DdD

Gunsos polót nagyon nagyon szeretnék de nem tudom, hogy hol lehet venni esetleg rendelni. Ha valaki tud valami jó oldakt ahonnan lehet rendelni az plss írja le. :DD koszii

2014. szept. 17. 17:38
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
15 vagyok és 13 éves korom óta hallgatom Bon Jovit és Bryan Adamsat, 14 éves korom óta pedig ac dc valamenyire guns n roses most jelenleg el akarom kezdeni hallgatni a rolling stonest de mai napig megrögzött bon jovi rajongó vagyok
2016. márc. 22. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!