Vannak még olyan 16-7 éves fiúk akik szeretik a Guns N' Rosest, AC/DC-t, Nirvanat, Rolling Stones-t, Scorpions-t, Bon Jovit, Bryan Adamst, Alice Coopert? :DD
Oké, elhamarkodottan ítéltem. Adams amúgy is állatjogi aktivista és PETA-tag, vegán és védi a bálnákat - szóval faszagyerek. És pár száma mindig is tetszett, bár nem csekkoltam rá úgy igazán.
Eredetileg a Bon Jovit akartam írni. :D Arról már nem tudtok meggyőzni. A happy-rock nem nekem való
Béke VVVVV
béke van, de a happy rock-os Bon Jovi-ról, meg ennyit :D
https://www.youtube.com/watch?v=RBDcQhevalk
lehet, felületesen nézni ezt a stílust, de az egyik legnagyobb zenei tudást igényli!
én hatalmas Guns N' Roses fan vagyok:) megvan a könyvük, kb. az összes lemezük, van két pólóm is, pénztárcám meg cipőfűzőm...huhh..kb. mindent tudok róluk, az összes számukat ismerem, eléggé bele vagyok esve a zenéjükbe:D 16/F
egy olyan lányhoz szeretnék majd hozzámenni aki szereti őket:)
Scorpions a kedvenc együttesem.Azon kívül még a Rolling Stones-t is szeretem,és néhány Bon Jovi számot is
13/l
Igen én olyan fiúhoz szeretnék hozzámenni aki ezeket a bandákat szereti :DdD
Gunsos polót nagyon nagyon szeretnék de nem tudom, hogy hol lehet venni esetleg rendelni. Ha valaki tud valami jó oldakt ahonnan lehet rendelni az plss írja le. :DD koszii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!