Közeledik az első elektromos gitár vásárlása. Milyet fajtát, márkát ajánlanátok?
Kezdő vagyok az elektromos gitárok terén, eddig akusztikuson zenéltem.Viszont már igazán jó lenne, mert akusztikussal nem mindent lehet eljátszani :)
Nézegettem, Fendert, Epiphonet, Cortot, de nem igazán tudok dönteni. Kb. 65000-ft amit maximum szánnék rá így elsőre (erősítő és kábel nélkül)
Pedig láttam Fender Squier Affinity-t 63k ért.
Rock, és blues esetleg egy két metál számot szeretnék játszani. A Fenderből a Stratocaster forma ami bejön, illetve a Les Paul forma ami tetszik még. Ehhez hasonló gitárokat keresnék.
Pedig a 2 azért más hangzassal rendelkezik.
A Fender Squier pedig nem fender hanem squier ami a fender egy leányvállalata ami hasonló dolgokat készít mint a fender csak olcsóbb alapanyagból.
A Squier NEM Fender. Csak a Fender tulajdonában van.
A Fender Amerikában és Mexikóban készül (illetve egy modell jött a kínai gyárukból is), a Squier több ázsia országban, több gyártónál, olcsóbb alkatrészekből, olcsóbb kivitelben.
Ne keverd össze őket. Ez csak azoknak az eladóknak a trükkje, akik tudatlanokat azzal akarják átvágni, hogy a Squier Fender. Nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!