Melyik fülhallgató a jobb?
Figyelt kérdés
Beats urBeats by Dr. Dre
vagy
Razer Hammerhead
(Fontos lenne a kemeny basszus:)
2014. febr. 27. 16:19
1/7 anonim válasza:
Szerintem jobban járnál, ha nem a divatmárkáknál keresnél fülhallgatót, de ha már dönteni kell inkább Razer mint a borzalmasan túlárazott gyenge hangminőségű Beats.
2/7 A kérdező kommentje:
Ha tudsz mást, megkérlek linkeld, mert már régóta szenvedek találni valami jót :)
2014. febr. 27. 20:23
3/7 anonim válasza:
Ajánlani tudom a SoundMagic E10M fülhallgatót, nem csak olcsóbban jönnél ki, hanem jobb hangzást is kapnál (erős és jó basszussal). Persze megeshet, hogy nem jön be neked annyira a dizájn, majd eldöntöd :)
4/7 anonim válasza:
Itt egy link, amúgy ha nem kell beépített mikrofon akkor csak sima E10 elnevezésűt keress.
5/7 A kérdező kommentje:
Erről mit gondolsz: Sennheiser CX 300-II
2014. febr. 28. 20:25
6/7 anonim válasza:
Az E10 többre képes így még mindig azt ajánlom, de a Sennheiser se rossz ha arra van igényed/lehetőséged.
7/7 anonim válasza:
Hammerheadom van, simán veri Basszusban a seni-t (Bár én szeretem a Sennheisert, de a Razer jobb szerintem és próbáltam mind2-őt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!