Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok a The Emptiness...

Mit gondoltok a The Emptiness című album 2 számáról ami felkerült netre az Alesana-tól?

Figyelt kérdés

Itt a "The Thespian" és a "To be scared by an owl" című számra gondolok. Szerintetek melyik a jobb? És változott-e szerintetek az Alesana hangzása ? =)

Nekem a "The Thespian" tetszik jobban de a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok =)

2009. dec. 11. 20:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem is jobban tetszik a The Thespian ,mint a To be scared...

Nagyon szeretem az Alesanat.

Szerintem változott...mert a Thespianba oylan hangzást vettem észre,amit az eddigiekben nem.

2009. dec. 27. 18:53
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi ,hogy írtál ^^ azt hittem már, hogy csak én vagyok itt az egyetlen aki ismeri a bandát xD
2010. jan. 3. 19:56
 3/11 anonim ***** válasza:

nem nem :D XD

Neked melyik tetszik jobban? :)

Amugy Május 9-én koncert Bécsbe :)

2010. jan. 4. 06:43
 4/11 A kérdező kommentje:
mit nem adnék ha el mehetnék *.* de külföldön van T.T így nem hiszem ,hogy mehetek =( minden számukat imádom egyszerűen nem tudok bele unni =D mondjuk most ,hogy jön a The Emptiness egyre jobban szeretem őket ,meg gondolkoztam ,hogy előre megrendelném mert a facebook-on írtak lehetőséget csak annyi ,hogy 24 font lenne O.O az meg vmi kegyetlen durva =D igaz ,hogy ajándék is jár hozzá de akkoris =D nem tudsz valamilyen helyet ahonnan csak az albumot lehetne megrendelni? ^^
2010. jan. 4. 19:25
 5/11 anonim ***** válasza:

ujra itt :)

Hát olyat sajnos nem, de 26.-után már le lehet tölteni :) :) Érdemes addig várni,mint 5-6ezreket kiadni érte :)

Amugy milyen ajándék jár hozzá?:O :DD

Megkérdezhetem hogy fiu vagy e vagy lány?:)

2010. jan. 6. 22:19
 6/11 A kérdező kommentje:

na most néztem (már csak 20 font!!xD) és jár hozzá egy póló,az album (természetesen) poszter,és matrica o.o

Meg most jöttem rá h lehet csak az albumot rendelni de akkor inkább majd később letöltöm =D

Lány vagyok.én a zenéjükért vagyok oda nem a kinézetükért xD azt elég mélyen elítélem =D

Torrenten is le lehet tölteni majd? xD nekem csak olyan letöltő programom van =D

2010. jan. 7. 13:26
 7/11 anonim ***** válasza:

20 fontért nem is drága :DD de mondjuk a postaköltség ütne rajta...XD

Igen torrentről is le lehet majd :)

2010. jan. 8. 17:37
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindent =)
2010. jan. 9. 20:59
 9/11 anonim válasza:
Nekem a To be scared by an owl jobban bejött...sőt...a Beautiful in blue után az a kedvenc számom^____^
2010. márc. 9. 19:15
 10/11 A kérdező kommentje:
=) na most már megvan a teljes album jó pár hete xD szinte állandóan az A Lunatic's lament című számot hallgatom *.* ez tetszik most a legjobban xD érdekes ,hogy szinte az egész albumot egyetlen egy lányról írták =D (Annabel) azt se tudom ki az.....x]
2010. márc. 10. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!