Marilyn Manson mért hord az esetek nagyrészében női harisnyát?
Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 14:21
2/15 anonim válasza:
Tényleg ez a legszembetűnőbb a megjelenésében? :D
Minden amit Manson csinál az polgárpukkasztás. Meggazdagodott belőle és gyönyörű nőkkel élt együtt, lehet én is azt teszem majd ő :D
3/15 A kérdező kommentje:
az már igaz
xD
2009. dec. 11. 18:09
4/15 anonim válasza:
Mert tudja hogy jól áll neki :I
6/15 A kérdező kommentje:
Dehogyisnem! Van férfiharisnya. Ráadásul egyre több cég forgalmazza. Ha érdekel, adok linket;) De azt tapasztalatból tudom, hogy a női sokkal kényelmesebb, mint a férfi....
2009. dec. 12. 02:44
7/15 anonim válasza:
Szerintem egy cicanadrág jobban állna neki..:-)
8/15 anonim válasza:
Szerintem azért, mert ő úgy ahogy van, kifordult önnmagából! Nem igazán úgy viselkedik/öltözködik, mint akinek az erkölcsi normái, (vagy egyáltalán az életében bár mi is) rendben a helyükön lennének! Szinte nem értem, hogy az olyan emberek mint ő is, hogyan lehetnek példaértéküek az emberek szemében?!
9/15 anonim válasza:
mert ez glam rock-metal stílus olvass utána :D
10/15 anonim válasza:
Fétise van(lábak)... így szerintem érhető a harisnya imádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!