Gibson Les Paul vagy Gibson SG? Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Már egy ideje gitározok(akusztikuson) és nemrég volt alkalmam egy elektromos gitárt kipróbálni, és annyira tetszett hogy ugy gondoltam veszek egyet. Utána is jártam és ez a kettő jött be a legjobban, csak nem tudok dönteni. Az árak pedig gyakorlatilag ugyanazok:/2014. febr. 19. 15:07
1/2 anonim válasza:
Jó neked, hogy ilyen szintű gitárt megengedhetsz magadnak :) Amúgy szerintem nincs rosszabb vagy jobb gitár ilyen kategóriában, csak jó és és még jobb, attól függően, hogy kinek milyen az ízlése. Nekem több szempontból is jobban bejön az SG, de nem mondom, hogy jobb lenne. Mellette szól a valamivel vékonyabb nyak, a kisebb súly és az alul-felüli kivágás, valamint a test kontúrozása, ami miatt jobban illeszkedik a gitáros testéhez. Egyik legnagyobb negatívumának az enyhe fejnehézségét mondanám. Hangban nem különbözik nagyon sokban a Les Paultól, talán kevésbé vastag a hangja a könnyebb test miatt.
2/2 anonim válasza:
Egyik sem jobb, de ennyi tapasztalattal fölösleges neked még ilyen gitár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!