Ki a legkreatívabb, legtehetségesebb gitáros?
Figyelt kérdés
Minden stílusban írhattok, akár többet is, bár szerintem nehéz a választás...:D2014. febr. 18. 16:59
11/17 anonim válasza:
Nekem Chuck Schuldiner (volt) a kedvencem.
12/17 anonim válasza:
Egyébként hogy a Randy Rhoadsos felvetésedre véleményt mondjak: Nem igazán kedvencem. Van pár szám, amiben zseniálisan játszott (Crazy Train, Believer, Mr. Crowley), de nekem nem tetszik alapvetően a stílusa. Nem érzem benne azt a hangsúlyosságot, erőt, és egységességet ami ahhoz kéne, hogy lenyűgözzenek a gitárjátékai. Persze ne érts félre, nem azt akarom ezzel mondani, hogy rossz gitáros lett volna. Csak nekem nem tetszik a játéka.
13/17 anonim válasza:
Sok fajta tehetség van.
A Meshuggah gitárosa pl kitalált egy új riff írási módszert, de közel sem tudott annyi fülbemászó dallamot írni, mint Jimmy Page és valószínűleg nem tud olyan sebességgel arpeggiózni, mint Toshi Abashi az Animals As Leadersből.
Egyszóval nehéz kérdés.
14/17 anonim válasza:
A rainbow gitárosa is elég jó...mondjuk úgy, nagyon jó.
15/17 anonim válasza:
" A Meshuggah gitárosa pl kitalált egy új riff írási
módszert, de közel sem tudott annyi fülbemászó
dallamot írni, mint Jimmy Page"
LoL, te melyik bolygón élsz?
16/17 anonim válasza:
A Földön. Szerintem a Led Zeppelin riffek fülbemászóbbak, mint a Meshuggah témai, persze ez teljesen relatív, nem muszáj egyetértened. :)
17/17 anonim válasza:
Sokan nem fognak egyetérteni, de az én szememben Richie Sambora. Nekem a stílusa is bejön, amilyen szólókat ír. Mert hiába jó valaki, ha nem tetszik, amit ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!