(Rusherek! ) Miért szeretitek annyira a Big Time Rush-t?
Szerintem semmi tehetség nincs bennük. Elénekelgetnek pár dalt, aztán csá. Szerintem egy bandába ennél több kell.
Kérlek a feltett kérdésre válaszoljatok!!!
Én szerintem a sorozat hülyeség ( mikor nézi a tesóm, tényleg megfájdul tőle a fejem) a banda tagok egoisták, és a szövegeik tényleg nem szólnak semmiről. Szerintem egy összerakott banda, akik fel is oszlottak, azt' ennyi volt. És egyébként meg én attól vagyok ki, mikor oldalra fésülgetik a hajukat, meg felveszik az öltönyeiket.
Ja, van egy lány, aki szereti őket az ismeretségi körömből, és az én bandáim ( Green Day, Tokio Hotel, Black Veil Brides, My Chemical Romance) lefújjozza, meg ilyeneket mondd Bill Kaulitzra, hogy mutáns, meg nem ember, meg ilyen meg olyan meleg, meg stb . És ezt mondja 24 órában. És még ő írja, hogy el kell fogadni mindenkinek más a zenei ízlése.
Na, ő nagyon elfogadta, hogy nekem nem a "lávmilávmi" nyálas ( bocsánat, de muszáj leírnom) bandája jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!