Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy én eléggé vallásos vagyok , és az is szeretnék maradni. Én metál , rock , punkrock , pop rock zenét hallgatok. A kedvenc eggyüttesem a Green Day . Szerintetek halkgathatnék úgy ilyen stílusù zenéket ? Nekem az ilyen stílus tetszik , de vallásos vagyok... Valaki írna arról , hogy a Green Day vallásilag milyen zenekar ?

2014. febr. 14. 22:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Úristen...
2014. márc. 10. 19:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Te magyar vagy és ez rengeteget változtat a helyzeten. Amerikában nagy lázadás Green Day-t hallgatni, valóban elég lazának kell lenned ahhoz. Magyarországon pedig 10 éves lányok is "imádják". A kettő közt annyi a különbség, hogy az amerikaiak értik a szöveget, a legtöbb magyar pedig nem, csak szereti a dallamot. Az olyan szövegek, mint például egy Jesus Of Suburbia első hallgatásra annyi nyomot hagy benned, hogy "wow, ez baromi hosszú." míg ott, kint, egészen mást.

Képzeld el, hogy egy magyar drogozásról elnevezett banda, egy "Sz*r" (Dookie) nevű albumon arról énekel, hogy a maszturbálás már nem is élmény (Longview). (Vagy említhettem volna a F*ck Time-ot is stb-t) Hát nem hiszem, hogy sok vallásos ember hallgatná őket.

De ez a te döntésed, és ha nem értesz egyet velük (a GD eléggé ateista banda), csak szereted a dallamot, stb, akkor szerintem hallgathatod őket.

2014. márc. 12. 17:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A Greenday zene. Jó zene. Hallgassad! Szerintem semelyik vallásban nincsen ilyen zenei tiltás, főleg nem jó zenére:):)
2014. márc. 12. 17:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A 12-es válaszolónak többnyire igaza van. A dookie egészen pontosan azt jelenti hogy "babakaki" , de ez a lényegen semmit nem változtat. Én értem a szövegeiket , át is tudom érezni a mondanivalót , de valahogy azt is érzem , hogy erre itt nem túl sokan képesek.

# hatos voltam #

2014. márc. 12. 22:21
 15/16 anonim válasza:
100%
hallgasd a Skilletet :D Vallásos banda vallásos szövegű dalokkal :)
2014. ápr. 26. 22:21
 16/16 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat !

Utolsó : a Skilletet is nagyon szeretem , és a dalszöbegekkel is egyetértek :)

2014. máj. 6. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!