Mi a véleményetek erről?
A green day vallását guglizd ki!
Szerintem nem köthető össze a zene és a vallás, de értem, hogy ez neked így furcsa. Szóltak már ezért neked? Én azt mondom hallgasd azt a.mi.tetszik!
Te döntésed.
a Green Day vallásilag elég egyházellenes, (pl. East Jesus Nowhere) és BJA is mondta már, hogy "religion is just a bunch of bullshit", de ez még nem jelent semmit.
Nem hinném, hogy megrugdosnának azért, amiért hallgatod őket. Ha egyébként egyetértesz a gondolataikkal, és tetszik a zenéjük, akkor hajrá. Mondom, a te döntésed, hogy együtt tudsz-e élni a tudattal.
A zenéje és a dallama egy dolog, a szövege egy másik.
Szerintem gondolkodj úgy, hogy végülis, mivel nem a saját nyelveden van, annyira nem érthető úgyse, a zene az ami megfog benne.
A katolikus hit nem tiltja a metált, viszont vannak olyan dalszövegek, amik nagyontahón divatból szidják a kereszténységet, anélkül hogy tudnák mi az.
Ha zavar hogy ilyen szöveg van benne, esetleg beszélhetsz róla egy egyházi személlyel, aki kicsit felvilágosultabb, talán tud tanácsot adni. Remélem segítettem ezzel egy kicsit. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!