Mit tegyek a zenei karrierem során?
Figyelt kérdés
Saját számot írok, zenész is vagyok. Szerintetek így érhetek el valamit? Mit ajánlatok a további lépésekben? Normális válaszokat kérek!2014. febr. 12. 20:32
1/5 anonim válasza:
De énekelsz is vagy csak számokat írsz és zenélsz valamilyen hangszeren?
2/5 anonim válasza:
Mondjuk felveszed a kapcsolatot pl lemezkiadóval v hát nemtom, esetleg kedvenc énekesedtől kérjél tanácsot, vagy lépjél fel valami bárokban, vagy menjél tehetségkutatóra, v szerezz egy menedzsert, aki beajánl, én ezekhez nem értek.
3/5 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: Dobolok. :)
2014. febr. 13. 19:00
4/5 anonim válasza:
Milyen iskolai képzettséged van? Jártál zenemüvészeti iskolába?
5/5 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok. Akkor keres feltörekvő együtteseket vagy csinálj egyet :) Először lépjetek fel kis közönség előtt aztán lépjetek feljebb fokozatosan.Alakítsatok ki egy egyedi stílust,de lehet imidzs alapján is.A kezdésnél csak az a fontos,h a közönség szeresse amit produkáltok szval egy kicsit az ő szájuk ízére kell zenélni. Aztán a befuttok lesz egy kisebb/nagyobb rajongó táborotok akkor már szinte "azt csináltok ahogy akartok".
HA nem szeretnél együttesbe zenélni akkor kereshetsz egy énekest akinek esetleg szűksége van alkalom attán dobosra,bár egy jó énekes olyanokat keres akik már elértek valamit a zenei pályán,legalább is egy igényes énekes/előadó. Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!