Ha nagyon nem értek a zenéhez, lehetetlen feladat megtanulni mondjuk zongorázni?
Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 17:19
1/4 anonim válasza:
Mielőtt elkezdtem zongorázni, és sem értettem a zenéhez. A kettő együtt jár. :)
2/4 anonim válasza:
Fejtsd ki bővebben kérlek, mit jelent szerinted pontosan ez a nem értek a zenéhez dolog...
Lehet, hogy csak te gondolod így.
Egyébként meg, szerintem ha önszántadból kezdenél hangszeren játszani, akkor csak értesz hozzá valamelyest.
Nem kell hozzá abszolút hallás, de nem árt érezni az ütemet.
A zene fejleszt...
3/4 A kérdező kommentje:
Hát az biztos, hogy nem csak én gondolom így, osztálytársaim is mondták már, hogy gyakorlatilag semmi érzékem nincs hozzá.
Második válaszoló: szörnyen hamisan éneklek; ha pl. azt kérdik ez a hang s vagy l, nem tudom; nem tudok kottát olvasni..
2014. febr. 8. 23:13
4/4 anonim válasza:
A hangi adottság nem egyenlő egy hangszeres zenéléssel. A kottaolvasás tanulás, és gyakorlás kérdése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!