Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A fall out boy I don't care...

A fall out boy I don't care klippjében mit akarna jelenteni az a fekete spagettit evő macska? :D Gondolkozok rajta egy ideje, de nem sikerült rájöjjek.

Figyelt kérdés

2014. febr. 7. 11:01
 1/4 anonim válasza:
Engem is elsőnek meglepett. :) De ha megnézed az egész klipp random poénokon alapul, szóval alapjáraton annyira nem kéne meglepően hatnia. :D Végül is sok más előadó klippjeibe is látni hasonló bevágott képeket, videókockákat, hogy mondjam, nagyrészt ilyen "meme" szerűeket. És nem csak akkoriban, hanem manapság is. Én sokba láttam már, szerintem nagyrészt viccnek szánják, vagy csak valaki fizettet nekik hogy egy képet elrejtsenek valamelyik klippükbe, nem tudom, de én így látom a dolgokat. :)
2014. febr. 16. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Eredetileg nem volt benne.
2014. febr. 19. 00:44
 3/4 anonim válasza:

Az egyik jelenetben pár másodpercre egy spagettit evő macska tűnik fel, utalva ezzel a The Morning Show with Mike and Julietben történt incidensre, ahol a producerek ugyanígy cenzúrázzák az obszcén gesztusokat.

Forrás: [link]

2014. febr. 26. 22:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Á, értem :) köszönöm
2014. febr. 28. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!