1/11 anonim válasza:
Hát attól függ mire kell.
Milyen zenei stílus, milyen effekteket dobálsz sorba vele, mekkora teljesítményt fogsz használni erősítésre, mennyire vagy gyakorlott zenész...
Amennyiben szeretnél sokat torzítani meg viszonylag nagyot szólni, a cortot vedd, a humbucker miatt.
Amennyiben szeretnél csölesen játszani, a bulletet.
Ugyanis a kis kerámia mágneses single coiljainak egész jó a dinamikája.
3/11 A kérdező kommentje:
a bulletnek a hss kivitelére gondoltam ezt nem irtam oda bocsi amugy keménnyeb rocktól kezdve jazzig mindent
2014. febr. 5. 14:48
4/11 anonim válasza:
Ezt amúgy sose értettem, de mostanában mindenki jazztől belezős metálig akar mindent játszani, ráadásul lehetőleg egy cuccon.
Mindenki ilyen polihisztor lett?
5/11 A kérdező kommentje:
metált nem akarok játszani a legkeményebb amit akarok az ilyen acdc max
2014. febr. 5. 18:03
6/11 anonim válasza:
A jazzhez mindenképp kerámia single-t vennék. Azzal acdc-t is fogsz tudbi nyomni, oda csak sok magas meg némi közép kell
7/11 anonim válasza:
#2 majd ha zenész leszel megtudod.
8/11 anonim válasza:
LoLz, de kemény vagy, karmester úr! :D :D :D
9/11 anonim válasza:
Úgy gondolod viccelek, pedig nem.
10/11 anonim válasza:
Csak remélni tudom, hogy nem csövest akartál írni, mert akkor nagyobb baromságot nem is mondhattál volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!