Miért van az, hogy ha mások előtt kell játszani, vagy ha fel akarom venni, mindig elrontom?
Figyelt kérdés
Amíg nem nyomom le a record gombot, nincs semmi gond, hiba nélkül végigjátszok bármit, de ha fel akarom venni, már az elejétől görcsös az egész, és max. fél perc után elrontom. Tudom, hogy mit kell játszani, de nem akkor és nem úgy játszom, ahogy kellene. Mintha a jobb agyfélteke hirtelen átkapcsolna a balra. Hogyan tudnék ezen változtatni? Annyira idegesít, mert mások szemében jó zenész vagyok, de én tudom, hogy így nem ér semmit az egész. A tudás megvan, csak a pszichikai része sántít valahol. És lehet, hogy emiatt fel kell adnom a zenei pályát...2014. febr. 1. 20:04
1/6 anonim válasza:
Legyen benyomva a REC gomb egész nap, előbb-utóbb el is felejted és már spontán fog menni.
2/6 A kérdező kommentje:
Rátrafáltál a lényegre, megpróbáltam, de nem megy, mert 20 másodpercen belül beugrott, hogy be van kapcsolva a felvétel. És rögtön passz az egésznek...
2014. febr. 1. 20:09
3/6 1112 válasza:
szégyenlős vagy, annyira akarsz bizonyítani, hogy "ráfeszülsz"
4/6 A kérdező kommentje:
Igazad van, de lehet ezen változtatni? Vagy törődjek bele, és adjam át a tudásomat a fiamnak...
2014. febr. 1. 20:55
5/6 1112 válasza:
Lehet, hogy pl azt kéne képzelned, csak amíg játszol, hogy nincsenek is ott. Mert am ez, amit a filmekben mondanak, hogy képzeld el a másikat meztelenül, hát nemtom, lehet az is, hogy röhögésben törnél ki, és akkor se tudnál játszani, vagy csak elterelné a figyelmed. Szerintem félsz, hogy nem jó, hogy nem elég jó amit csinálsz mások szerint, de hát úgyis a barátaid előtt veszed fel, nem? Akik szeretnek. Mi a legrosszabb ami történhet? Lehet, hogy erre kéne gondolnod, hát na:D:D:D
Hát, figyelj, szerintem próbálkozz még, ne add még fel! Különben meg Batánovics Lilinek is, amikor bekötötte Alföldi Robi sállal a szemét, akkor állítólag perfektül nyomta a dalt, szóval...:)
6/6 anonim válasza:
Kéne egy olyan REC gomb ami véletlenszerűen működik, te sem tudod épp megy-e. Vagy kérjmeg valakit ő kezelje suttyomba a hátad mögött a rec gombot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!