Milyen gitárt vegyek? (szempontok lent)
Szóval:
-max. 100e Ft-ig
-2 oktávos(24 bundos)
-superstrat forma
-Lehetőleg Floyd Rose tremolóval(vibrátó)
-humbucker hangszedővel
Nem vagyok még nagyon haladó gitáros, de nagyon szeretek gitározni. Gitárvásárlásban sem vagyok nagyon otthon.
Előre is köszönöm a segítséget.
de te most leírtál egy két adatot ami alapján te magad is megkeresheted a neked valót. Általában úgy szokták mondani milyen műfajhoz kell.
Floyd Rose-st biztos, hogy nem veszel ennyiért. Vagy ha igen akkor az nagyon gagyi lehet.
[link] erre fele nézz szét.
Értem. Első sorban rockhoz, talán jazz. De inkább rock.
Köszönöm #1 válaszoló a segítséget. Csak gondoltam hátha tudtok ajánlani vmit
Egy eredeti Floyd önmagában kb. 50e Ft.
Még a licenszeltek se egyformák és nem érik el az eredeti minőségét, a nem licenszelt kínai hamisítványok meg még inkább rizikósak.
Értem. Szóval 100e Ft-ért nem kapok jó Floydost.
Akkor vmi konkrét modellt tudnátok ajánlani?
Volt ilyen a kezembe, nagyszerű hangszer. Ennek van tremolós változata ami 10.000 rel drágább.
tudom, hogy 100 volt a határod, de gondolom ha 100 at rávágsz 7 ide vagy oda már.
[link] ebbe pl floyd rose special tremoló van, hát nem tudom, hogy mennyire floyd ez a floyd... egy próbát megér
Igazad van, valószínű, hogy spiáter. Cink ötvözet szó szerint, tehát az lehet.
Csak pongyolán fordítottam. :)
De gondolhattam volna, mert annak a Fender temolónak a tőkéje, amin a beletört kart megjavítottam, szintén spiater volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!