Van értelme az Euróvíziónak?
Figyelt kérdés
Van egyáltalán értelme az Euróvíziónak szerinted? Mi a véleményed arról, hogy sosem nyertünk még Euróvíziót? Mi lehetett a háttérben?2014. jan. 26. 19:24
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem is volt igazán olyan dalunk, amivel megnyerhettük volna.
Voltak olyan előadók és dalok amiktől én jobb eredményt vártam, de egyszer sem éreztem azt, hogy "na ez megérdemelte volna az első helyet".
Én jó dolognak tartom ezt az egész rendezvényt, most hogy komolyabban vesszük és van dalválasztó műsorunk több eséllyel indulunk. Kár lenne feladni, főleg a tavalyi 10. helyezés után. Meg azért az is jónak számít, hogy zsinórban három éven keresztül bejutottunk a döntőbe.
2/2 anonim válasza:
Maga az ötlet nagyon jó, és a lebonyolítás is remek volt. De sajnos ebbe is belefurakodott a politika ( és nem akarok ebbe belemenni) és sajna nagyon kiszámítható ki kire fog szavazni, ki melyik országgal ápol barátságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!