Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi az az alternatív zene?

Mi az az alternatív zene?

Figyelt kérdés

Egész pontosan mit jelent?

A kérdés a SID zenekar kapcsán (Csillag Születik) vetődött fel, ugyanis rohadtuk megtetszett és mondta osztálytársam hogy alternatív zenét játszanak.

Valaki esetleg felvilágosíthatna hogy mi az az alternatív zene:)

Köszönöm.

2009. dec. 2. 16:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%

pl. európa kiadó, kontroll csoport, taurus, kex, balaton, kispál sa borz, ...

de nem hiszem, hogy ezek neked sokat mondanak.

2009. dec. 2. 16:15
 2/11 Thurston ***** válasza:
58%

"de nem hiszem, hogy ezek neked sokat mondanak."

AZért törke érdekelne, hogy ezt te mi alapján találtad ki.

2009. dec. 2. 16:21
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

A kérdezőnek írtam, nem neked.

Csillag születik, SID zenekar, mi az az alternatív zene?

Gondolom, egy 14 éves mai gyerek írta ki a kérdést. Annak meg tényleg nem sokat jelent ez a pár zenekar, amit felsoroltam.

2009. dec. 2. 16:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Kb az,hogy nem az éppen divatos stílusokat követő.

Aztán ha divatossá válik,már nem nevezhető alternatívnak. :D

2009. dec. 2. 16:37
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

Szia! Itt egy szintén 14 éves gyerek!- csak mert mi nem tudjuk mit jelent, köhm- az alrenatív zene lényege az, hogy minden hallgató másként értelmezi az adott dal szövegét, más érzelmeket hoz ki minden hallgatóból. Tessék egy példa: ,, Nem jöttél túl korán, de időm az volt, nagykomám lett és ültünk büfékben várva reád.."/Kispál/ Erről nekem azonnal eszembe jut egy nagyon jó barátom, akivel Szolnokon focoztunk egész nyáron. Ettől felvidulok, pedig szakad az eső odakint. Na, gondolom neked nem ez jön ki.

Az alternatív zene legfőbb jellemzője, hogy MÁS MINT A TÖBBI. vagyis Alternatív. Remélem segítettem, bár nem valami összeszedett válasz lett; )

2009. dec. 2. 16:41
 6/11 A kérdező kommentje:

Mi az hogy nem összeszedett?!

A tiéd az eddigi legjobb hozzászólás köszi érte, most már nagyjából értem mi is a lényege:D

Az előző válaszolóknak pedig: 15! éves mai gyerek vagyok és a Kispál és a Borzot ismerem:)

2009. dec. 2. 18:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Örülök, ha segítettem ;)
2009. dec. 2. 19:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Van még valami kérdésed az alternatívval kapcsolatban?
2009. dec. 2. 19:15
 9/11 Thurston ***** válasza:
61%
Második válaszoló vagyok, és azért írtam amit írtam, mert olyan együtteseket soroltál fel, amik totál mainstreamek, és kábé minden második hülyegyerek (aki emiatt nagyon trúnak képzel imagát) azokat hallgatja. Szóval elég nagy hülyeség volt, amit beszéltél.
2009. dec. 2. 19:15
 10/11 anonim ***** válasza:

KEdves második válaszoló!

Én nem az első, hanem a harmadik válaszoló vagyok, kérlek, nem írtam semmilyen zenekart sehová. Ja de, a Kispált az én válaszomba.

2009. dec. 2. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!