Jó ez a zene? (alternatív)
Figyelt kérdés
ez itt egy alternatív muzsika:
http://www.youtube.com/watch?v=PIL2ttBqTsM
csak akkor ér véleményt mondani, ha sikerült meghallgatni belőle legalább egy percet :)
2009. ápr. 17. 14:08
1/10 anonim válasza:
Engem a tuc tuc zenére emlékeztet mikor a kistizenéves ribancok bedrogozva rázzák a seggüket.. de lehet tévedek. Elfogult vagyok a metal zene irányába.
2/10 A kérdező kommentje:
miért lennél elfogult? a véleményedet kérdeztem :)
2009. ápr. 17. 14:42
3/10 anonim válasza:
Meghallgattam mégegyszer:) Elég érdekesnek tűnik... :)) Bizti hogy ez alternatív?
4/10 A kérdező kommentje:
az "alternatív"-ot jelzés értékűnek szántam azoknak, akik esetleg meglepődnének azon, hogy másfajta zene szólal meg, mint amit a petőfi rádióban megszoktak :)
2009. ápr. 17. 15:27
5/10 anonim válasza:
Húúú én elég nyitott vagyok de annyira nem jön be az elektromos hangzás miatt.
7/10 anonim válasza:
Nekem is valami technos tucc-tucc jut eszembe. Egyáltalá nem tetszik.
8/10 Thurston válasza:
Semmi különös. Bár a világ máris egy szebb hely lenne, ha mindenki LEGALÁBB ilyen igényes zenét hallgatna.
9/10 anonim válasza:
emberek arra használják a techno szót ami köszönő viszonyban sincs vele... szerintem ez beteg:D
10/10 anonim válasza:
EZ nem alternatív zene, az más dolog hogy kinek hogy tetszik, de ez zeneműfajilag köszönőviszonyban sincs az alternatív zenével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!