Gitárosok! Mik voltak az első dalok amiket magtanúltatok?
Figyelt kérdés
Egyrészt kíváncsiságként másrészt 1 hónapja kezdtem játszani még csak pár számot tudok és jó lenne pár ötlet mivel lehetne folytatni.
Eddig amit tudok:
Tankcspada-egyszerű dal
Tankcsapda-örökké tart
Rise against-hero of war
2014. jan. 16. 18:44
1/11 Apocalypse. válasza:
Skillet - Monster
Tankcsapda - Mennyország tourist
Rise Against -tól egy pár dalt...
2/11 anonim válasza:
Hú, valami Offspring szám lehetett, vagy Sex Pistols, vagy Tankcsapda. De, hogy mi azt már nem tudom, akkoriban ezeket nyomattam :D
3/11 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni hogy elektroakusztikuson tanulok :)
2014. jan. 16. 19:52
4/11 A kérdező kommentje:
Az Offspringet szeretem..eszembe se jutott volna :)
2014. jan. 16. 19:55
5/11 anonim válasza:
pont mint Apocalypse-nek, Skillet-Monster (még mindig az egyik kedvenc számom) pacsii
6/11 anonim válasza:
A leges legelső amit kompletten letudtam játszani (szóló kivételével) az a Bfmvtől a Scream aim Fire kb 3-4 hónap gitározás után egy ratyi klasszikus gitáron,utána jött a többi alap ha jól emlékszem valahogy így volt:
Breaking the law
Master of Puppets
7/11 benjaminn válasza:
klasszikuson: Iron Maiden - When the wild wind blows - sokszok kell a 15 - felett bundokon játszani, és elég macerás volt, le is cseréltem a gitárt miatta :D
9/11 anonim válasza:
Amivel ismerkedni kezdtem a 'magamtól való' gitározással, az az Abbától a Mamma Mia volt, de az első teljesen megtanult dal a Beatles Help!-je. :)
10/11 anonim válasza:
Én egy Nirvana számmal kezdtem. Egész pontosan a Come As You Are c. nótával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!