Ez jó gitár? Első gitárnak jó lesz?
Ez lesz az első gitárom, jrockot fogok majd játszani, arra gondoltam, hogy ez jó lenne hozzá. :3 Szerintetek milyen?
mert, ez miért álom? szerintem nem rossz gitár ez, tök jól is néz ki
talán ha itthon nem lehet kapni, körülményes lehet a rendelés :D
Most hallottam róla először.
A netes információk alapján ez egy japán belpiacos olcsó verziója az ESP-nek, kicsit az LTD színvonala felett, koreai gyártmány. Nem tudom, honnan szerzed be, gondolom, nem a belinkelt webshopból, mert az horror áron szállít, amire rájön a vám és ÁFA még itthon.
Ha első gitárnak lesz, felteszem, nem akarod sokáig megtartani, viszont eladni nem lesz könnyű, vagy csak nagy veszteséggel, mert a kutya se ismeri.
első gitárnak ez nagyon jó de az előzőben elmondottak igazak rá.itt van egy olyan gitár ami hasonló árkategóriában van és még itthon is kapható [link]
és ennek színezetei ha ez nem tetszik:D
Én ezt ajánlom mert erősítő is kell és 100k körül ez a legjobb talán és első gitárra ugysem érdemes olyan sokat költeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!