Mennyire számít jó gitárnak?
2013. dec. 22. 19:31
1/4 anonim válasza:
szerintem jól néz ki, és ha drága biztos jó!
2/4 anonim válasza:
"ha drága, biztos jó" --> tipikus előítélet
Én ezt nem mondanám egyáltalán drága gitárnak, mondjuk olyan alsó középkategória. Egy szép hangú, megbízható hangszer, de semmi extra. Szóval tudom ajánlani, mert jó kis hangszer, de azért nem egy olyan hatalmas nagy szám.
3/4 anonim válasza:
Hú, akusztikus gitárokkal kapcsolatban végletesen gondolkodom... Vagy Cort AD810 25e-ért, vagy Takamine 100e fölött. Vagy legyen nagyon jó hangszer, vagy elég az is, ha csak van valami, a kettő közti kategória az olyan futottak még...
4/4 anonim válasza:
kérdés szükséged van-e elektro akusztikusra szinpadra mész?
ha csak otthon nem éri meg
kérdés2 szükséged a van-e kivágott testű gitárra?
ha az első igen a második nem ezt ajánlom: [link]
ha mind2 igen akkor ezt
ha mind2 nem akkor ezt
én jobban ajánlom a cort gitárokat jobb az ár-érték arányuk de a te általad kinézett gitárral sem járnál rosszul valószinüleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!