2 éven belül úgye jön Magyarországra is a One Direction?
Figyu, nem wok meleg és különben is, az én városomban nincs melegbár. azt pedig nem mondtam, hogy jelölj be csk azt, h írj üzit s_gfej!!!
<3 1D & JB <3
12/14
Tehát ez azt jelenti,hogy már kerestél melegbárt csak nem találtál.
Kedves #15-ös,
Nem kerestem melegbárt, de tudom, hogy nincs egy se a közelben mert ez nem olyan nagy város és itt nőttem fel.
De ha akarod kereshetek neked, látom érdekel a dolog. Csak mond meg melyik városban, az egyik ismerősöm ismeri az ilyen helyeket.
megváltoztatta az életeteket:
a vagyokot W-vel írjátok,a nemet felcseréltétek valami különös szóra "nm"
zayn malikra recskáztok
rögeszmésen ragaszkodtok az értelmetlen szmájlikhoz,főleg a hegyes pöc$jelhez "<3"
Nagy változás Erectionerek,ehhez képest az semmi például,hogy a Fade To Black több ezer ember életét mentette meg az öngyilkosságtól.
Elárulok valamit:ez az 1D őrület nem tart tovább addig mint ameddig tartott ez az idétlen gangnam style.Nem alkottak semmi maradandót,idétlen,semmirevaló dalszövegeik vannak amiből az ember csak a hülyeséget tanulja,
Azért jön mindenki a Metallica hasonlattal mert ők több mint 30 éve pályán vannak és még ma is több millióan érdeklődnek irántuk.Ami igaz a legtöbb 70es és 80as évekbeli zenekarra.Ez megismételhetetlen szinte.30 év után még mindig One direction?Ugyan,túlságosan naivak vagytok.
Tipikus értetlen retardáltak kár magyarázkodni "oszt cső"
Maradandó?30 év után lesz maradandó te tudatlan tizenéves tuskó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!