A Beatles miért nem volt komolytalan, ha nekik is lányok sikítoztak a koncerteken?
Ja, nem úgy értetted, hogy komolytalanok?!...hanem, hogy hogy tudtak fennmaradni?
Akkor bocs, félreértettem de azért részben válaszoltam is rá :)
Jó hát énektudásukat tényleg nem ismerem a One Direction-nak, csak annyit fűznék hozzá, hogy a mai technikának köszönhetően a legbénább hangból is bármit ki lehet hozni. (Talán még az én nyekergésemből is). Persze ettől függetlenül még lehet jó hangjuk.
Meg nálam ott kezdődik a dolog, hogy azért nem mindegy, hogy pár cuki srác ugrabugrál, mint egy bábu, vagy hogy hangszeren játszik...nem is akárhogy.
Nem vagyok anti OD-s vagy ilyesmi, mert különösebb problémám nincs velük, csak úgy mondtam, hogy számomra mi az értékesebb.
Igen lehúzzák őket mert a mai összerakott fiúbandák csak annyit csinálnak hogy vihognak a kamerák előtt. A számokat nem ők írják, nem ők hangszererelik, sok esetben még csak nem is ők énekelnek rajta. És ha már felhoztad a one directiont az már annyira a legalja ilyen szempontból hogy őket a tinilányokon kívülsenki nem ismeri. A Beatlest mindenki ismerte 0-100 éves kor között, a Backstreet Boys-t is viszonylag ismerték, a rádiók játszották a számaikat, de a ohne directiontől spec én még egy számot nem hallottam sem a tv-ben sema rádióban.
Igazatok van, elismerem. Én csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy szerintem pl. a OD nem énekel rosszabbul, mint mondjuk a Backstreet Boys, akkor maradjunk a példánál. És valóban nem nagy teljesítmény, amit letettek az asztalra, de sokan jobban lehúzzák őket. De félre ne értsetek, nem hallgatom őket, ők csak egy példa volt.
Többek között az is ihlette a kérdést, hogy utólag visszaolvastam egy cikket. Arról szólt, hogy Jon Bon Jovi negatív véleményt mondott Justin Bieberre. A cikk alatt egész kommentháború alakult ki. Voltak a JB fanok, és volt a többi ember, akik saját ízlésüktől függetlenül mondogatták, hogy Jon Bon Jovi egy legenda, meg ilyeneket. Egész addig, míg nem jött valaki, és mondta, hogy ő egyébként egyetért azzal, hogy Bieber nem egy kimagasló valaki, de olyan tipikus, hogy a kommentelők közül mindenki olyanokat mond, hogy a Bon Jovi mennyivel jobb, milyen hatalmas legenda, stb., de közben valószínűleg, gha azt mondanánk nekik, hogy nevezzenek meg egy dalt, az az It's My Life lenne, és ennyi. És OD-nel ugyanazt vettem észre. Valaki egyszer kitalálta, hogy ők a mai Beatles, nem tudom már ki, biztos egy kis rajongó. Erre mindenki elküldte a fenébe, de ugyanez jutott eszembe, hogy ilyenkor tuti azok is kiállnak az együttes mellett, akiknek túl sok fogalmuk nincs róla. A 3. dolog meg az, hogy valóban sok sikítozó lányt látni a Beatles körül, de rendben van, meggyőztetek.
"A 3. dolog meg az, hogy valóban sok sikítozó lányt látni a Beatles körül"
Még mindig nem értem az összefüggést. Tehát a Beatles kezdeti korszakában is voltak sikítozó rajongók meg a one directionnak is vannak sikítozó rajongói akkor ha a 1d sz@r akkor a Beatles is az? Valahogy az 1d fanp!csák mindig ezzel érvelnek pedig ez nettó baromság. A Beatlesnek nem csak sikítozó tinilány rajongói voltak. Ők voltak a leghangosabbak ez tény de nem csak ők rajongta érte ellenben az 1d-vel. Továbbá náluk ez a tinizenekar dolog pár évig tartott és gyorsan kinőtték, azután is komoly rajongótáboruk volt, de közel sem tinilányokból állt pl meg lehet nézni akárcsak nálunk hogy a hatvanas évek közepétől hány zenekar indult a Beatles hatására. És azok a zenekarok nem tinilányokból álltak ha jól rémlik ;).
"Tehát a Beatles kezdeti korszakában is voltak sikítozó rajongók meg a one directionnak is vannak sikítozó rajongói akkor ha a 1d sz@r akkor a Beatles is az? "
Nem. Épp ezért tettem fel a kérdést, hogy magyarázzátok el, mért nem. Megtörtént. Te most még1x megismételted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!