Szerintetek baj az, ha egy együttes sok év után már nem olyan stílusban játszik, mint régen?
Kérdező!
Egyrészt, szerintem nem vetted észre, hogy 2 emberrel beszélgetsz. Lehet innen van, hogy ellentmondásokat fedezel fel az írásainkban. Másrészt mondj egy olyan zenekart aki olyan hatással volt a metal zene népszerűvé tételében, mint a Metallica!
Csak egyet! (bár szerinted több is van)
Olvasd el ezt a cikket és megérted mit jelentett a Black Album
Rendben van, valóban nem vettem észre, hogy két emberrel beszélgetek. A Metallica érdemeiből pedig nem levonni akartam. Nem mondtam egy pillanatig sem, hogy rossz, csak mintha némi elfogultságot láttam volna. De rendben van, elhiszem, hogy igazad van. Nem tudok együttest mondani - olyat nem, akire nem fogsz érveket felhozni, miért végzett a Metallica nagyobb munkát a metál megszerettetésében -, csak hirtelen írtam. Mikor én voltam tinédzser, valahogy nálunk (nem nálam) nem volt népszerű a Metallica (nem ezért, mert mai szarokat hallgattak). Csak ez jutott eszembe, mikor írtad.
De igazából lényegtelen, mert nem is a Metallica a fontos, hanem az eredeti kérdés, és főleg, ha 2 emberrel - meg most már többel - beszélgetek, akkor meg pláne válaszoljatok az eredeti kérdésre, mármint akik azóta hozzászóltak, illetve akik még fognak. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!