Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek baj az, ha egy...

Szerintetek baj az, ha egy együttes sok év után már nem olyan stílusban játszik, mint régen?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, akik már egy ideje a pályán vannak.
2014. jan. 14. 16:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Egyrészt, szerintem nem vetted észre, hogy 2 emberrel beszélgetsz. Lehet innen van, hogy ellentmondásokat fedezel fel az írásainkban. Másrészt mondj egy olyan zenekart aki olyan hatással volt a metal zene népszerűvé tételében, mint a Metallica!

Csak egyet! (bár szerinted több is van)

2014. jan. 16. 06:36
 12/18 anonim ***** válasza:

Olvasd el ezt a cikket és megérted mit jelentett a Black Album

[link]

2014. jan. 16. 08:44
 13/18 A kérdező kommentje:

Rendben van, valóban nem vettem észre, hogy két emberrel beszélgetek. A Metallica érdemeiből pedig nem levonni akartam. Nem mondtam egy pillanatig sem, hogy rossz, csak mintha némi elfogultságot láttam volna. De rendben van, elhiszem, hogy igazad van. Nem tudok együttest mondani - olyat nem, akire nem fogsz érveket felhozni, miért végzett a Metallica nagyobb munkát a metál megszerettetésében -, csak hirtelen írtam. Mikor én voltam tinédzser, valahogy nálunk (nem nálam) nem volt népszerű a Metallica (nem ezért, mert mai szarokat hallgattak). Csak ez jutott eszembe, mikor írtad.

De igazából lényegtelen, mert nem is a Metallica a fontos, hanem az eredeti kérdés, és főleg, ha 2 emberrel - meg most már többel - beszélgetek, akkor meg pláne válaszoljatok az eredeti kérdésre, mármint akik azóta hozzászóltak, illetve akik még fognak. Köszi.

2014. jan. 16. 10:45
 14/18 A kérdező kommentje:
*nem azért, mert mai, igénytelenebb zenéket hallgattak (csak hogy ne vágd rá Justin Biebert - mondjuk ő akkor még nem volt, de mindegy)
2014. jan. 16. 10:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Magával a stílusváltással nincs gond. A gond akkor van, ha az hiteltelenné teszi a zenész, ha elkurvul, ha csak a pénzért csinálja. Ha szívből jön a váltás, mert h mostantól más zenét szeretne játszani azzal nincs gond
2014. jan. 16. 11:45
 16/18 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
2014. jan. 16. 14:27
 17/18 anonim ***** válasza:
szerintem inkább pozitívum... manapság nem lehet leragadni :/ :)
2014. jan. 17. 01:47
 18/18 A kérdező kommentje:
Ez meg egy teljesen ellentétes felfogás, köszönöm. Igazából én mindkettőt megértem. Mert ha valaki hű marad önmagához, az tiszteletre méltó, de ahhoz is jó képesség kell, hogy valaki belássa, mik az új trendek, meg hogy már nem ő a menő. Valamelyik híres zenészt megkérdezték, mit szól, hogy már nem őt hallgatják a fiatalok, azt mondta, ez természetes, a fiataloknak át kell venniük a stafétabotot. Nem emlékszem, ki volt, de becsültem ezért a válaszért. Ugyanakkor az ellenkezője is elismerésre méltó, ha valaki az új generációkat is meg tudja győzni, felismeri, nekik mi kell.
2014. jan. 17. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!