Szerintetek, melyik a legjobb olyan tremolo, amelyikkel a hurokat nyujtani, lazitani, es rezegtetni lehet. Illetve 50. 000Ft. Alatt van?
Nagyon különböző minőségi tremolókat kapsz ennyiért (amúgy lebegő tremoló), én használtan néznék valamit. BC Rich-ek nem rosszak, Cort X11/VX2 szintén. Az a baj, hogy 50 az nagyon kevés. Dobj hozzá még egy 10-est vagy egy 20-ast, és Ibanez RG320/350/370-esek vannak, amik azért egész jók :)
De pár alternatíva:
[link] (Seymour Duncan szedővel, csak a szedő 16-18 ezer használtan)
ha 50ezred van rá, én ezt venném:
bár ez floyd rose. Mindegy, a schaller gyárt tremolót is, olcsóbban megkapod, [link]
ezek azért elég megbízható cuccok
Basszus, félreértelmeztem :D
De az a Schaller tremoló a hangszerdiszkonttól szerintem a legjobb választás, az majdnem olyan, mintha origi floyd-od volna, és legalább magyar cégtől veszed, nem kell szívni a szállítással, biztosan azt kapod amiért fizetsz, és ha valami garanciális gond volna vele, itt van a közelben az üzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!