Hányan vagyunk itt rockerek?
Amíg a föld kerek, mindig lesznek rokkerek, de mivel a föld ovális, jó nekünk a metál is! :D
Max hard rokkernek mondom magam, de a metál az én asztalom ^^
Children Of Bodom
Bullet For My Valentine
Escape the Fate
30 Seconds To Mars
Abandon All Ships
All That Remains
Asking Alexandria
Amaranthene
Black Veil Brides
Drowning Pool
Five Finger Death Punch
Nightwish
Stratovarius
In Flames
Deathstars
Adept
Norther
ONE OK ROCK
Green Day
Fall Out Boy
Ezeket hallgatom főleg :) És te?
Sok mindent szeretek (bár inkább régebbieket mostanában),a "hajbandák" közül is párat, de az ilyen noname nyávogósakat nem. Próbálom röviden leírni :D
Led Zeppelin
Jimi Hendrix
Deep Purple
Beatles
Slade
T-Rex
Alice Cooper (a megjelenését nem)
KISS
AC/DC
Queen
Black Sabbath- és Ozzy későbbi munkái
Metallica
Megadeth
Iron Maiden
Mötley Crüe
Guns N' Roses
Cinderella, Def Leppard, Motörhead, (pár számot)
Skid Row
White Lion
Mr. Big
Nirvana ( régen nagyon szerettem már nem annyira)
Alice In Chains
Foo Fighters
Green Day- régen, mostanában angyon ritkán hallgatom, az új számaik meg tiszta pop
Slash, Myles Kennedy & Co.
Mostaniak közül nem nagyon hallgatok, számomra túl egyszerűek a riffjeik, vagy ismerősek máshonnan :D
Amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek, de mivel a föld ovális, jó nekünk a metál is, kár, hogy a föld geoid menjél, inkább tanulni..
namindegy :D
Skillet, Nickelback, 3DG powa
Kedves Névtelen! (#7. hozzászóló)-
a Pearl jam se rossz, pl Even Flow számukat szeretem, RHCP is jó, de mostanábna elfelejtttem őket hallgatni :'D. Amúgy #Matt T: szerintem Nickleback nem kifejezetten rock. Lehet, hogy a mostani világban annak számít, de nekem nem az :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!