Ezen az oldalon levő első gitárszett megfelel egy kezdő számára?
Nem értek hozzá, öcsém ajándéka lenne karácsonyra, úgyhogy meg kell kérdeznem, a szett tartozékain kívül semmi másra nincs szüksége ahoz, hogy játszani tudjon rajta?
kezdőgitárnak tökéletes, 10 wattos erősitö otthonra böven elég, és kezdőgitárnak jó ez a kategoria is, hogyha már jobban megy neki 1 év mulva kb beruházik ugyis egy jobb gitárra h ha szeretne:)de kezdögitárnak nem érdemes egyböl jobbat venni, mer veszel neki h 80 ezres shectert, kezdöként nem tud mit kezdeni az adottságaival a gitárnak, plusz lehet enm szereti meg agitározást és akkor lesz egy 80ezres porfogó...
szal sztem jó:)
Szia
Az meg nem szerencsés, hogy ha olyan gitárt veszel, ami hamisan szól, mert megszokja a füled sok gyakorlás után, és aztán csak nézel,ha egy jó gitár a kezedbe akad. Nehéz dolgod lesz leszedni egy zenét füllel, hisz a hamis hangokat szoktad meg.
uhhh, most olvastam el, szóval az öcsédnek lesz.. öcséd gitározik?
Én gitározok, és a falnak mennék ha valaki venne nekem meglepetésnek egy gitárt:D Inkább vegyél neki akkor hangszerbolt vásárlási utalványt, vagy add oda neki az árát, de a tudta nélkül ne vegyél neki gitárt szerintem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!