Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ezen az oldalon levő első...

Ezen az oldalon levő első gitárszett megfelel egy kezdő számára?

Figyelt kérdés

[link]

Nem értek hozzá, öcsém ajándéka lenne karácsonyra, úgyhogy meg kell kérdeznem, a szett tartozékain kívül semmi másra nincs szüksége ahoz, hogy játszani tudjon rajta?

2009. nov. 30. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs, de számíts arra, hogy szarul fog szólni. Persze kezdő gitárnál ez az utolsó dolog, amit nézz.
2009. nov. 30. 22:15
 2/5 bumbi02 ***** válasza:

kezdőgitárnak tökéletes, 10 wattos erősitö otthonra böven elég, és kezdőgitárnak jó ez a kategoria is, hogyha már jobban megy neki 1 év mulva kb beruházik ugyis egy jobb gitárra h ha szeretne:)de kezdögitárnak nem érdemes egyböl jobbat venni, mer veszel neki h 80 ezres shectert, kezdöként nem tud mit kezdeni az adottságaival a gitárnak, plusz lehet enm szereti meg agitározást és akkor lesz egy 80ezres porfogó...

szal sztem jó:)

2009. dec. 1. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:
én játszottam ilyen gitáron, hát, hamisan szólt, nem lehetett behagnolni... szerintem a egy 40-50ezres gitár az, amelyiken már meg lehet tanulni, de ha most ennyi pénzed van, és még éveket kéne várni ahhoz hogy vegyél egy drágább gitárt, akkor inkább kezd el most ezen:)
2009. dec. 1. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia

Az meg nem szerencsés, hogy ha olyan gitárt veszel, ami hamisan szól, mert megszokja a füled sok gyakorlás után, és aztán csak nézel,ha egy jó gitár a kezedbe akad. Nehéz dolgod lesz leszedni egy zenét füllel, hisz a hamis hangokat szoktad meg.

2009. dec. 2. 00:10
 5/5 anonim ***** válasza:

uhhh, most olvastam el, szóval az öcsédnek lesz.. öcséd gitározik?

Én gitározok, és a falnak mennék ha valaki venne nekem meglepetésnek egy gitárt:D Inkább vegyél neki akkor hangszerbolt vásárlási utalványt, vagy add oda neki az árát, de a tudta nélkül ne vegyél neki gitárt szerintem:D

2009. dec. 2. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!