Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Meg tudnátok nekem mondani,...

Meg tudnátok nekem mondani, hogy gitáron hogyan lehet lefogni a h-moll-t egyszerűbben, mert nem sikerül és sok dalhoz kellene?

Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Talán így egy kicsit egyszerűbb

[link]

Ez is egy lehetőség, figyelj, hogy ez a 7. fekvésben van, ahogyan a diagramon is szerepel. De ajánlom, hogy az egyszerűsítések helyett inkább próbáld meg megtanulni az általában használt lefogást, mert annak az eltologatásával bármilyen moll akkordot le tudsz fogni.

2014. jan. 8. 18:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!!Így tényleg egyszerűbb!! :) 3>
2014. jan. 9. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs mit. Amúgy még egyet szerettem volna linkelni, a 7. fekvés arra vonatkozik. Azt tudni kell, hogy a belinkelt diagram szerinti fogásban csak a 3. húron szerepel egyszer a H hang, az egy oktávval mélyebb H hiányzik belőle. Szóval érdemes megtanulni azt a lefogást is, amiben teljes barre van, bár tegyük hozzá, hogy sok bluesos fagy funkys gitáros a barre akkordokat rendszeresen így szokta fogni, nem pedig teljes barréval, szóval ezzel nem hibázol.
2014. jan. 9. 16:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem,mégegyszer kösziiii!!!!!! :))))
2014. jan. 19. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!