Olyan zene kéne ami előad valamit vagy úgymond be lehet öltözni valaminek, tudtok mondani?
Figyelt kérdés
Olyan zenére gondoltam ami nem együtemű és előlehet adni vele valamit. segítetek?2014. jan. 5. 20:03
1/5 anonim válasza:
ne haragudj, de ez mit jelent? Előadni valamit: ez elég tág fogalom.
2/5 A kérdező kommentje:
tehát én úgy értem ami szól valamiről, bocsi tényleg rosszul fogalmaztam:D tehát be is lehet öltözni de ne legyen túl gyerekes (nem szeretnék katica lenni) pl táncba beépíteni olyat hogy előadom hogy én egy takarító nő vagyok (most csak egy példát írtam) :D
2014. jan. 5. 20:34
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Ja értem. Hát nem tudod, hol akarod előadni, mert csupa olyasmi jut eszembe, ami mondjuk suliba nem való. De az elviselhetőbbek közül pl.: RATT - Way Cool Jr. (egy srácról szól, aki felszedi az összes csajt). De például filmzene is jó erre, mondjuk James Bond-dalok. Vagy a Hit The Road Jack c. szám egy nőről szól, aki kiteszi a pasiját, mert az csak lopja a napot. De akár megzenésített verseket is kereshetsz. Vagy régi magyar slágerek: pl.: Little Richard énekel, vagy Csókkirály, vagy nem tudom. Ezek jutottak most eszembe. Bocs, hogy link most nincs.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó kommentelőnek is. :) Találtam köztük nagyon jókat. Ha lenne kedved küldhetnél még ilyen jókat, de ne magyarokat.
2014. jan. 12. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!