Ciki Bon Jovit hallgatni?
Figyelt kérdés
Nem, nem fogok mást hallgatni, bármit mondotok, és nem azért írtam ki, hogy mindenki ide írja, hogy mekkora jó vagyok, hogy nem Justin Biebert hallgatok. Tényleg érdekel a megítélésük. Akár hosszabban, akár röviden is. Életkort is írjatok légyszi! Senkit nem pontozok le (aki normálisan válaszol).2014. jan. 8. 02:45
11/16 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a választ! Én is voltam koncerten! Igazából csak az zavar. hogy sokszor mondják, hogy ma már nem csinálnak jó zenét.
2014. febr. 6. 15:02
12/16 anonim válasza:
Szerintem igen.Nézd meg a Have a Nice Day is nem rég csinálták és nekem a Because we can is tökre teccik.A We weren't born to follow is Mai is rohadt jó.Tudom az It's my life is réginek számít de az is 21.századi szal akárki akármit mond csak a jót szabad meghallani mert BON JOVI 4EVER!!!!!
13/16 A kérdező kommentje:
Nekem is sok mai számuk tetszik, bár érzem, hogy kevésbé igényesebbek az albumaikkal kapcsolatban. De szerintem ez minden zenekarra jellemző, akik idősebbek, és nem hiszem, hogy el kéne várni 50-60 éves emberektől, hogy azt csinálják, amit 20-30 évesen.
2014. febr. 6. 21:33
14/16 anonim válasza:
Miért lenne ciki! Én már k.b.20 éve a rajongója vagyok és ne érzem úgy hogy ciki lenne, bárki előtt felmerem vállalni hogy szeretem a bandát. Szerintem nem az a jó meg menő banda akik botrányaiktól híresek.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi. Olyat én se mondtam, hogy az a menő.
2014. márc. 2. 22:25
16/16 Sziagi válasza:
Szia. Szerintem egyáltalán nem ciki, hogyha Bon Jovit hallgatsz, igaz engem is cikiznek (akik tudják), de mit csináljak hogyha akkor voltak jó számok?! 12/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!