Ismeritek a Metallica nevű eggyüttest?
Hallgasd meg ezt, a Nothing Else Matters átdolgozása és bitangjó:
Kérdésed várható volt, tehát: a hatása még nyilvánvalóan érezhető. Halával a banda nem felejtette el rögtön az ötleteit, munkamódszereit, hangzásvilágát. Ez az ismeret szép lassan kikopott.
Ez az én szűklátókörűségem, de a Load lemeznek tíz év kellett, hogy végighallgassam. Megtetszett, kb. egy évig nem gyógyult ki a kocsi lejátszójából, tehát megkockáztatom, hallottam annyiszor, mint az első négyet, mégis a kill, a ride, a master, a justice bármelyik száma az, ami a mai napig be tud indítani.
Oké, érthető az álláspontod. Én a St Angeren kívül az összes albumukat szeretem, mindegyiket másért és szerintem a pl LOAD/ReLOAD-on van annyi ötletesség, mint a többin, csak más stílus, ezért lehet esetleg kritizálni.
Persze számomra sem 1 kategóriát képvisel az összes és én is jobban szeretem a régieket, de a Black-album is nagy kedvenc, ahogy a feldolgozáslemez is, ahol szintén nincs hiány ötletességben. (szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!