Ettől lesz valami baja az elektromos gitáromnak?
Figyelt kérdés
Most szeretnék elkezdeni rajta tanulni, de marhára vágja az ujjaim. Tudom hogy később megkeményedik a bőr és elhalnak az idegvégződések, de nem akarok addig várni. Arra gondoltam hogy egy vékony réteg pillanatragasztót viszek fel az ujjam hegyére, megvárom míg megszárad és úgy játszok rajta. Ettől lesz valami beje a húroknak?2014. jan. 5. 19:53
2/3 anonim válasza:
Ezt a módszert én is hallottam,de szerintem bele fog vágni a húr és akadni fog a mélyedésekben...Egy próbát megér,nagy baj nem lehet...
3/3 anonim válasza:
Ahogy a második írta. Kentem már össze az ujjam (nem a gitár miatt) ragasztóval, hamar berepedezik és csak akadályozna. Ráadásul a bőrödnek sem tesz jót, miután lepergett a ragasztó, még érzékenyebb lesz tőle az ujjbegy. Szóval nem egyszerűbb mielőbb túlesni a "beavatáson"? Én nő létemre acélhúros akusztikussal kezdtem, nem érdekelt hogy fáj, mert nagyon elszántan álltam neki. Ha napi szinten gyakorolsz, hidd el, 2-3 hét alatt elkezd keményedni. Nem kell rögtön órákig gyötörni, kezdd előbb lassan, kíméletesen akkordváltásokkal napi fél órát és meglátod, szinte észrevétlenül hozzászoksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!